Viņu mājā aizdegās – un tad māte ieraudzīja, kā suns aiz autiņiem velk viņas 7 mēnešus veco mazuli

Suņa uzticība izglāba dzīvi veselai ģimenei!

Tiek uzskatīts, ka kaujas šķirnes suns un mazs bērns ir nesaderīgas lietas. Tas jo īpaši attiecas uz pitbulu šķirni, jo tie bieži ir neprognozējami un pat bīstami, raksta The Animal Bible.

Tomēr šis stāsts liecina citādi. Latana Čaj, jauna māte no Kalifornijas, bija mājās ar savu septiņu mēnešu veco meitiņu Masailu, kad notika kas briesmīgs. Ap pusnakti viņa pēkšņi dzirdēja astoņu mēnešu veco pitbulu Sašu skaļi rejam un skrāpējamies ar durvīm pagalmā.

Viņa pamanīja, ka suņa riešana bija ļoti skaļa, un nekavējoties satraucās. Saša lēca uz durvīm un neapstājās. Viņa piegāja pie durvīm un ielaida suni, un uzreiz ieraudzīja melnus dūmus un liesmas, kas nāca no kaimiņu mājas.  Uguns jau bija tuvu Latanas mājai.

Latana skrēja augšā uz Masaila guļamistabu, bet Saša bija viņai jau priekšā. Pitbuls sagrāba bērnu aiz autiņbiksītēm un novilka viņu lejā. Neviens nebija ievainots. Bet, ja tas nebūtu suņa brīdinājuma, iespējams, ģimene ciestu no uguns.

Mama Latana saka, ka mazulīte Masaila un suns Saša vienmēr ir bijuši ļoti draudzīgi un visu laiku pavadījuši kopā. Suņa mīlestība pret meiteni  lika viņai izdarīt šo apbrīnojamo darbību.

Šis stāsts vēlreiz pierāda, ka pitbuls var būt brīnišķīgs ģimenes suns, ja viņu pareizi audzina!

avots: theanimalbible.net

COMMENTS

Pievienot komentāru