Viņus turēja ieslodzījumā pašu vecāki: māsas no “šausmu mājas” Kalifornijā atklāj ģimenē piedzīvotās briesmas

Māsas Turpinas, kuras kopā ar saviem 11 brāļiem un māsām tika turētas ieslodzījumā savā ģimenē, atklājušas visu patiesību par daudzu gadu garumā mājās piedzīvoto “elli”, vēsta “Sky News”.

Baisās dzīves detaļas par 15 cilvēku ģimeni atklātībā nāca vien pēc tam, kad tolaik 17 gadus vecā Džordana 2018. gadā aizbēga no mājām ASV štatā Kalifornijā un sazinājās ar glābšanas dienestu 911.

Policisti domāja, ka meitenei ir vien desmit gadi. Tik izģindusi viņa bijusi. Intervijā ABC Džordana runā par drosmi aizbēgt.

“Viss mans ķermenis trīcēja. Es pat nevarēju uzspiest 911. Tas bija tagad vai nekad moments. Ja ar mani kaut kas notiktu, es vismaz mirtu cenšoties.”

Kad policija ienāca mājā, kas kļuva zināma kā “šausmu nams”, viņi atrada 12 bērnus vecumā no diviem līdz 29 gadiem. Visi bija netīri un nebaroti.

Vecāki bērnus sita, žņaudza, pieķēdēja pie gultas un nelaida vannas istabā mēnešiem ilgi. “Māte mani žņaudza un es domāju, ka nomiršu,” intervijā sacīja Džordana.

“Vienīgais vārds kādā varu to nosaukt ir elle. Mani vecāki atņēma man visu dzīvi, bet tagad es to paņemšu atpakaļ,” piebilda Džordanas māsa.

Intervija ar māsām klajā nāk pusotru gadu pēc tam, kad Luisai un Deividam Turpiniem tika piespriests mūža ieslodzījums. Viņi tika atzīti par vainīgiem spīdzināšanā, apgādājamā ļaunprātīgā izmantošanā un nelikumīgā ieslodzīšanā.

Pēc prokuroru teiktā, bērniem tika pasniegts ēdiens vienu reizi dienā, bet nomazgāties viņi drīkstēja reizi gadā. Pāra jaunākais bērns bijis vienīgais, kas necieta no vecāku vardarbības.

Visu rakstu Tu vari izlasīt ŠEIT

Pievienot komentāru