Vīrietis ratiņkrēslā nopirka pamestu ēku nelielā ciematā un pārvērta to par savu mājokli

Pēc vīrieša teiktā, kad sākās celtniecības darbi, cilvēki runāja ka viņam izdevies iegūt veikala telpas, jo viņš ir dienējis Afganistānā.

Sākumā viņš mēģināja skaidrot, ka tas tā nav, bet tad samierinājās. Lai paveiktu šo darbietilpīgo projektu, vīrietis pēc palīdzības vērsās pie profesionāliem celtniekiem.

Viņš saka, ka bija iespējams tikt galā vienatnē, taču ir nedaudz apgrūtinoši darīt noteiktas lietas sēžot ratiņkrēslā. Vjačeslavs vēlējās pabeigt darbus pēc iespējas ātrāk, pirms viņa dēlam paliek septiņi gadi. Viņš gribēja, lai zēns uzsāk skolas gaitas vietējā skolā. Tiklīdz mājā tika ievilkta apkure un bija kur gulēt, Vjačeslavs negaidot pārcēlās uz jauno māju. Minskā vīrietis dzīvoja daudzstāvu mājā.

Viņš varēja nokāpt pats, bet, lai uzkāptu atpakaļ pa kāpnēm, viņam bija vajadzīga palīdzība. Vjačeslavs nolēma, ka pārvākšanās palīdzēs viņam nebūt atkarīgam no citu cilvēku palīdzības. Jaunajā mājā viņš varēs pārvietoties patstāvīgi. Vīrietim bija iekrāta nauda.

Bez tās viņš nespētu renovēt šo māju. Remonta izmaksas vairākkārt pārsniedza pašas ēkas cenu. Ģimene cerēja, ka mājas renovēšanai pietiks ar divdesmit tūkstošiem dolāru.

LASI VĒL: Pieredzes stāsts: “Ja meita nebūtu atnākusi ātrāk mājas, manis te nebūtu”

Bet būvniecības darbu laikā kļuva skaidrs, ka būs vajadzīgs vairāk naudas, nekā plānots. Ja Vjačeslavam būtu pateikts, ka jaunā māja viņam izmaksās pārāk dārgi, viņš nekad nebūtu uzsācis darbus. Šajā sakarā vīrietis saka, ka uzsākot jebkuru lietu, galvenais ir nebaidīties un sākt darīt. Tālāk jau kaut kas arī sanāks!

Ar renovētās mājas iekšējo apdari Vjačeslavs un viņa sieva tika galā paši. Interesantākais ir tas, ka vīrietis nekad agrāk nav nodarbojies ar celtniecības darbiem. Viņš visu izdarīja, skatoties videoklipus vietnē YouTube.

Pašlaik Vjačeslava mājā joprojām turpinās remontdarbi. Ģimene nākotnē plāno palielināt mājokļa platību. Viņi vēlas būvēt terasi. Vīrietis labprāt veic visus darbus un priecājas, ka viņam nevajadzēs sēdēt bezdarbībā.

COMMENTS

Pievienot komentāru