Vīrs uzfilmēja kā viņa meita dejo pie mūzikas, kuru uz klavierēm spēlē suns. Cik talantīga!

Mājdzīvnieki turpina pārsteigt savus saimniekus. Reizēm viņi prot darīt to, kas principā viņiem nav iespējams. Piemēram, spēlēt mūzikas instrumentus.

Badijs Merkūrs ir viens no šādiem mājdzīvniekiem. Viņš sociālajos tīklos ieguvis popularitāti, pateicoties savām prasmēm spēlēt klavieres.

LASI VĒL: Viņu mājā aizdegās – un tad māte ieraudzīja, kā suns aiz autiņiem velk viņas 7 mēnešus veco mazuli

Bīgls arī mīl dziedāt un lieliski saprotas ar bērniem. Šī skaistā suņa saimnieks ievietoja YouTube video, kurā Badijs sarīkojis šovu kopā ar savu mazo “māsiņu”.

Šis videoklips ieguvis jau vairāk nekā 5 miljonus skatījum. Bet tagad jūs paši varat pārliecināties, kāpēc tas ir tik populārs:

Kas interesants par Badiju

Mājdzīvnieku nosauca par godu Fredijam Merkūrijs, leģendārās rokgrupas Queen solistam. Sunim ir pat savs saits internetā, kur viņa fani var iegādāties suvenīrus vai lejuplādēt viņa dziesmas.

Badija saimnieks pastāstīja par to, kā viņš pirmo reizi satikās ar suni:

“Mēs viņu ieraudzījām dzīvnieku patversmes pasākumā 2016. gada 30. aprīlī. Un nolēmām, ka viņš jāved mājās. Viņš – viens no pašiem labsirdīgākajiem un mīļākajiem suņiem, kuru es jebkad esmu saticis savā dzīvē. Badijs saprotas ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar citiem dzīvniekiem (kaķi nav izņēmums!).”

Suns spēlē klavieres vairākas reizes dienā. Patiesībā arī Badija īpašniekam ir vājība uz mūziku – viņš ir bundzinieks.

Šķir nākošo lapu un noskaties video: 

COMMENTS

Pievienot komentāru