Visdivkosīgākās Zodiaka zīmes. Uzmanies, un brīdini citus!

Visdivkosīgāko zvaigžņotā debesjuma pārstāvju reitings. Viņi spējīgi uz aprunāšanu aiz muguras.

Kad acīs saka neglaimojošus vārdus, cilvēks vienmēr izjūt nepatīkamas sajūtas. Bet, kad cilvēki to pašu saka par jums aiz muguras, bet acīs dzied tikai cildinošas odas, kā tad lai nosauc šādu manevru?

Izlikšanās, liekulība vai divkosība? Analoģisks uzvedības modelis spējīgs sagraut uzticēšanos cilvēkam un piespiež turpmāk pret viņu attiekties ar lielām aizdomām. Melīgas baumas nes sevī postošu faktoru, kura sekas var būt visnotaļ neparedzamas. Astroloģija izcēla 6 Zodiaka zīmes, ar kurām vajadzētu būt maksimāli piesardzīgiem.

1.Auns

Šīm zīmēm raksturīgi ātri izveidot kontaktu ar praktiski jebkuru cilvēku, tāpēc viņi vienmēr atradīs vajadzīgo tēmu sarunai. Bet par ko vēl var parunāt ar jaunu paziņu? Par draugiem, viņu dzīvesveidu, izturēšanās manieri un slēptajām saiknēm. Sarunas uzplūdos pārstāvji izšļāc uz sarunbiedru lielu porciju informācijas, kuru viņš ne vienmēr spēj zibenīgi iegaumēt. Un, lai atstātu par savu personu iespaidu, viņi runā pat par tādām lietām, kuras svešiniekiem nevajadzētu zināt. Tā nu iznāk, ka apspriest kāda personīgo dzīvi šīm zīmēm sanāk krietni labāk, nekā veidot pašiem savējo.

2. Dvīņi

Šīs zīmes var ne ēst, ne dzert, dodiet tikai papļāpāt par kādu no apkārtējiem. Viņi ar universālu meistarību skalo kauliņus visiem bez izņēmuma. Indīgumu un ļaunprātību viņiem nevar pārmest, viņi vienkārši dievina rakņāties svešās dzīvēs un zināt, kas interesants tajās notiek. Un kā tikai viņi sāk sarunas par interesantu objektu, kļūst ļoti grūti viņus apturēt, un vēl grūtāk pārslēgt pļāpu uzmanību uz kaut ko citu. Citu dzīves analizēšana notiek etapā, kas salīdzina ar savējo, turklāt rezultāts bieži vien nav viņiem par labu.

3. Vēzis

Viņi jebkurā veidā cenšas novērst no sevis nevajadzīgas sarunas, lai tās pārslēgtu uz kādu citu. Savu dzīvi zīmes cenšas noslēpt aiz daudzslāņaina aizslietņa, neielaižot nevienu aiz tā. Un, ja viņi atrodas mazpazīstamu cilvēku kompānijā, viņiem nekas nav pretī pabaumot aiz mugurām, bet bailes to darīt. Tas izskaidrojams ar to, ka citu personības apspriešana vienmēr ir populāra tēma sarunām, un ar to viņi arī sarunu uztur. Bet runāt par sevi un savu personīgo dzīvi, viņi sāks izvairīties pie sarunbiedra pirmajiem mēģinājumiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jevģenijs</cite>

    Diezgan lieli meli. Esmu dvīnis, un man riebjas klačot par citiem cilvēkiem – uzskatu, ka tas ir zemiski. Man ir labākas lietas, ko darīt.

Pievienot komentāru