Visforšākā vecmāmiņa pasaulē. Starp citu, veģetāriete jau kopš bērnības

Kolosāla sieviete!

Kristija Brinklija, 62 gadi! Skaistuļu skaistule. Intervijā sakarā ar savu 60 gadu jubileju teica, ka patlaban atrodas savas dzīves augstākajā punktā. Lielisks piemērs tiem, kuriem patīk paīdēt, ka dzīve ir pagājusi un visam beigas.

Viņai ir trīs bērni, pēdējais piedzima, kad viņai bija 44 gadi. Joprojām strādā par modeli.

Visas savas modeles karjeras laikā Kristija ir bijusi uz vairāk kā 500 žurnālu vākiem. Un vēl viņa ir pārcietusi 4 šķiršanās, uzrakstījusi grāmatu – bestselleru, filmējusies 5 filmās un seriālos, ieguvusi daudzas balvas par savu darbību labdarības jomā (Kristija ir aktīviste par cilvēktiesībām un dzīvniektiesībām). 51 gada vecumā viņa parakstīja ilggadīgu reklāmas līgumu ar kosmētikas firmu CoverGirl, 57 gadu vecumā izlaida pati savu kosmētikas līniju, 58 gados nodemonstrēja satriecošu figūru fotosesijā izdevumam Haute Living, 60 gados — parādījās uz žurnāla People vāka peldkostīmā.

Kristija ir veģetāriete jau kopš 13 gadu vecuma,un uzskata, ka veģetārisms ir galvenais viņas skaistuma noslēpums (labs piemērs tiem, kuri ar putām uz lūpām pierāda, ka veģetārisms ir ļaunuma un slimību iemesls, kaut arī visas pasaules kolosālākās sievietes gaļu neēd: Uma Tūrmane, Nikola Kidmane, Penelopa Krusa, Natālija Portmane, Gvineta Paltrova, Līva Tailere, Stella Makārtija – veģetāriete no dzimšanas, Madonna, Sindija Krauforde, Klaudija Šīfere, Kima Beisindžere, Drū Berimora, Brūka Šīldsa, Demija Mūra, Keita Vinsleta).

Bet atgriezīsimies pie Kristijas. Lūk, kā viņa apraksta savu ikdienas ēdienkarti:”Brokastīes es ēdu auzu pārslu putru vai jogurtu ar ogām un augļiem. Pusdienās, kā likums, ir pupiņu salāti ar riekstiem. Vakariņās – dārzeņi”. Un, ja Kristijai kārojas kaut kas salds, viņa dzer aukstu kokosriekstu ūdeni vai arī ēd banānu čipsus. Bet Brinklijai ir maza vājība – pasta, kuru viņa sev atļauj pa retam.

10 minūtes dienā Kristija trenē rokas, kājas un presi uz sava mājas trenažiera. Kā arī veic 100 piepumpēšanās reizes. Turklāt viņa nodarbojas ar jogu, skriešanu, aerobiku, dejām, sērfošanu, raftingu, peld ar kanoe, slēpo un brauc ar riteni. Savu satriecošo ķermeni viņa uzskata nevis par dabas dotu dāvanu, bet neatlaidīga darba rezultātu.

Kristija apgalvo, ka vēl ne reizi nav veikusi plastiskās operācijas, kaut arī nākotnē grasās to darīt. Pagaidām iztiek ar visāda veida “skaistuma šļircēm”.

Tā ir Kristija 59 gadu vecumā kopā ar savu meitu Seilori.

Un šajā fotogrāfijā viņai ir 61 gads!

“Mana paaudze ir pārliecināta, ka 60 – tie ir jaunie 30! Mēs nepielāgojamies standartiem, ko radījusi tā pasaule, kurā vēlamies dzīvot”, – saka Kristija. Tādas filozofijas rezultāts ir acīmredzams!

avots

Pievienot komentāru