Visi saka, ka Dvīņi ir labsirdīgi. Bet, lūk, viņu rakstura tumšās puses. Ar viņiem mēdz būt grūti

Dvīņus pārvalda Merkurs – planēta, kura tiek uzskatīta par pašu viltīgāko. Pamatoti pastāv pieņēmums, ka cilvēkiem, kas dzimuši Dvīņu zīmē, ir divejāda daba, tāpēc zīmes simbols arī ir divi cilvēki.

“Tumšs” Dvīnis var būt temperamentīgs, neuzmanīgs, neparedzams, maldinošs, viņam patīk tenkot un viņš ir eksplozīvs. Sliktākajā gadījumā viņš uzvedas nestabili, kas dažreiz izskatās, ka viņš cieš no kāda veida garīgām slimībām. Šeit ir dažas no Dvīņu “tumšajām” īpašībām.

Līdzjūtības trūkums.

Lai gan lielākā daļa Dvīņu mēdz intelektualizēt savas jūtas, bet, kad parādās šīs zīmes tumšā puse, Dvīņi nejūt līdzi citiem cilvēkiem un nejūt vainu par savu rīcību.

Manipulēšana.

Dvīņu “tumšā” puse ļauj viņiem manipulēt ar citu cilvēku emocijām, radot neīstu draudzīgas un gādīgas personības iespaidu.

Kompulsīvi meli.

Dvīņi bieži vien ir nepārprotami meļi, jo viņiem patīk pārspīlēt un izkropļot patiesību.

Tenkošana.

Dvīņu tumšā puse tenkos tev aiz muguras un pat izplatīs melīgas baumas par tevi. Bet skatoties acīs tev sacīs komplimentus.

Rada drāmas.

Dvīņu tumšajai pusei ir ieradums radīt haosu un drāmu, noskaņojot vienu cilvēku pret otru. Viņi mīl spēlēt un spēlēties ar apkārtējiem.

Kā redzams, Dvīņi ir ciets rieksts. Ja Dvīņu pozitīvā puse ir laimīga, radoša, kaislīga, daudzpusīga un uzjautrinoša, tad tumsā puse ir intrigante, maldinoša, bezkaunīga un kaitīga.

Vai piekrīti šiem punktiem par Dvīņiem?

avots: iot-records.com

COMMENTS

Pievienot komentāru