Visīstākais alkoholiķis pēc Zodiaka zīmes – kurš tas ir?

Biedri alkoholiķi, huligāni, liekēži…

12.vieta – Mežāzis

Mežāži dzer apzināti: atšķir gadus, buķetes, atšķir īru no skotu pēc smaržas un garšas, un brutu no pussausā – pēc korķa skaņas. Vispār, velti produktu iznieko.

Jo šie alkoholiskie gurmāni nekad, nekad nepiedzeras. Vispār.

LASI VĒL: Lūk, kā katra zodiaka zīme demonstrē savu necieņu … bet pat nenojauš par to

11. vieta – Zivis

Zivis grib dzert, bet nemāk, jo pat ar minimālu alkoholu devu aiznesas uz tādiem dziļumiem, ka no rīta ir kauns skatīties acīs kolēģiem, mammai un pasaulei. Visinteresantākais ir tas, ka patiesībā Zivis nekad no tiem dziļumiem nemaz nav izpeldējušas, vienkārši grādu ietekmē viņus apciemo atklāsme: “Ideja! Un kur es esmu?!”

Apzinoties, kur tieši, Zivis sāk plaudēt ar spurām, mētāt ikrus un ar kliedzienu “Sasit mani pret krauju, jūra!” metās pēdējā ceļā. Kur viņus noķer kāds mīlošs cilvēks un iesaka TĀ vairs nedzert. Un Zivis paklausa, kas ir ļoti interesanti. Nu, vismaz kādu laiciņu.

10. vieta – Vēzis

Vēžiem patīk iedzert. Ļoti. Jautri un garšīgi, uzkožot 45 ēdienus tuvu draugu un ģimenes lokā. Bet tikai pavisam nedaudz! Tie Vēži, kas kaut reizi dzīvē ir izdzēruši vairāk par nedaudz, atceras to līdz pat sava mūža galam.

Tāpēc Vēži iekrīt vienā no divām galējībām: vai nu nodzeras līdz baltām pelītēm, jo vairs jau nav ko zaudēt; vari arī pēc vakardienas vairāk nedzer. Nemaz. Nekad. Un otro, lai cik dīvaini tas nebūtu, ir vairāk.

9. vieta – Lauva

Lauva ļoti baidās nodzerties, nejauši izrunāties un sabojāt visu, kas sūri grūti sapelnīts: reputāciju. Kas, kā zināms, gandrīz pilnībā ir balstīta uz mītiem un leģendām, kuras Lauva par sevi ir sarakstījis. Un, tā kā alkohols uz viņu iedarbojas kā patiesības serums, tad Lauva nedzer daudz. Bet par saviem alkoholiskajiem sasniegumiem melo tikpat iedvesmojoši, kā par visu pārējo.

LASI VĒL: Brīnišķīgs laiks Dvīņiem un naudas zaudējums Skorpioniem: horoskops jūnijam visām zodiaka zīmēm

8. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīrs no alkohola baidās kā no zirnekļiem un teroristiem kopā, bet to nekādi neizrāda: bez bailēm un pārmetumiem ielej sevī akvavitu un centīgi mudina apkārtējos neatpalikt. Tāpēc, ka alkohols ir ienaidnieks, bet baidīties no ienaidniekiem nav Ūdensvīra garā. Tāpēc Ūdensvīri ar kliedzienu: “’Džeronimo!” ienirst pudeles dibenā, un apkārtējiem liekas, ka zaļais pūķis tūliņ šo drošsirdi pazudinās. Bet nē. Ūdensvīri, pirmām kārtām, gandrīz nekad nepiedzeras, bet otrām kārtām – tiešām nekad nepiedzeras: Ūdensvīrs un atkarība ir divas pilnībā nesavienojamas lietas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru