Vissarežģītākās infekcijas un parazīti bēg no organisma pateicoties šim dabīgam pulverim, kas paveic brīnumus

Heliko baktērijas, dizentērijas izraisītāji, salmoneloze, vēdera tīfa, holeras un citas baktērijas un pat parazīti pamet organismu, ja lietot granātābola mizu pulvera uzlējumu vai novārījumu. Un tas notiek ātri — nedēļas ietvaros!

Citas noderīgas granātābolu mizu īpašības.

Zināms, ka Hipokrāts ārstēja durtas un grieztas brūces ar granātābolu mizu uzlējumu. Uz brūces lika tīru kokvilnas drānu, kura bija samērcēta iepriekš sagatavota sausu granātābola mizu pulvera ūdens uzlējumu. Šī drāna pastāvīgi tika mitrināta, līdz brūces sadzīšanai.

Granātābola miza – viens no bagātākajiem C vitamīna avotiem. Viņa ir piemērota visu veidu asiņošanas novēršanai un hemoroīdu uzliesmojumiem — 8 g šā augļa mizu pulveri (apmēram tējkarote) jāizšķīdina istabas temperatūras ūdenī līdz pastas konsistencei. Lieto rītos un vakaros, līdz paliek labāk.

Samaltu mizu sajauc ar ūdeni un ar to skalo kaklu, ja jums ir klepus. Kā arī klepus ārstēšanai var pagatavot tabletes no Himalaju rozā sāls. Uz 8 daļām granāta mizu pulvera ņemiet 1 daļu sāls. Pievienojiet tik daudz ūdeni, lai sanāktu bieza pasta. Izveidojat no tās nelielas bumbiņas. Lietojat tās pa vienai 3 reizes dienā (vajag izsūkāt mutē) . Ja klepos ir bērnam, var viņam iedot pasūkāt parastu granāta sausu mizu.

Granāta mizu ekstraktu lieto, lai cīnītos ar matu izkrišanu un pret blaugznām.

Samalta granāta miza savienojumā ar ūdeni labi tiek galā ar dažādām pūtītēm un pinnēm, atjauno organismu.

Ja pievienot granāta mizu pulverim piparmētras, ķimenes, ingveru un zaļo tēju vienādās proporcijās, un uzvārīsiet, iznāks ārstniecības tēja kas ārstēs kuņģa zarnu trakta problēmas. Tēja palīdz gremošanas un zarnu trakta motorikas traucējumu gadījumos, tīra nieres un aknas, atbrīvo no parazītiem. Uz 1 t. kar. šāda maisījuma ņemiet 1 glāzi ūdens, uzvāriet un vāriet vēl vienu minūti. Noņemiet no uguns un nostādināt 5 minūtes. Nokāšat tēju un pievienojat medu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru