Visslinkākās Zodiaka zīmes. Tādas ir vien 5!

Kāpēc vieni cilvēki ir strādīgi kā bites, bet citi ir ļoti slinki? Šīs rakstura īpašības attīstību ietekmē mūsu apkārtne un audzināšana. Bet astrologi ir pamanījuši, ka zvaigzne, kurā piedzimāt, arī ir svarīga.

Lūk, kāpēc vienas zodiaka zīmes ir gatavas strādāt no rīta līdz vēlai naktij, bet citas labāk izvēlas pagulēt uz dīvāna un nedarīt neko.

Visslinkākās Zodiaka zīmes

1. Auns

Auni ir samērā slinki. Lai šī zīme strādātu, tā ir kārtīgi jāpalūdz un jāmotivē. Pretējā gadījumā viņš apgulsies uz dīvāna un atpūtīsies, protams, ja vien neiestrēgs sociālajos tīklus vai arī nespēlēs kaut kādu spēli.

Šajā zīmē dzimušie cilvēki bieži tiecas pēc tā, lai padarītu savu dienu maksimāli produktīvu. Bet, lai to panāktu, ir katru rītu jāpieceļas no gultas – tas ir tas, kas viņiem ir pavisam grūti izdarāms.

2. Lauva

Lauvas necieš sadzīvi. Visvairāk viņas necieš kaut ko darīt pašas. Droši vien tāpēc daudzas Lauvas kļūst par priekšniekiem, lai noveltu savu darbu uz citiem. Nu, vai arī sapņo par tādiem kļūt.

Šī  zīme labi notēlo kārtīgu darbinieku, bet mēs jau nu zinām, ka patiesībā Lauvām visvairāk patīk atpūsties pie kafijas krūzītes biroja virtuvē. Un dara to nereti!

3. Ūdensvīrs

Ja Ūdensvīriem dotu iespēju neko nedarīt, viņi nepakustinās pat pirkstiņu. Tāpēc šai zīmei vienmēr vajag pielikt milzīgas pūles, lai visu nepamestu un neietu atpūsties.

Tāpat Ūdensvīram ir svarīgi nenovērsties uz visādiem sīkumiem. Bet kā? Jo pasaulē viss ir tik interesanti, daudz svarīgāk par sadzīvi un darbu.

4. Zivis

Lai Zivis ķertos pie darba, viņām ir vajadzīgs pastāvīgs iedvesmas avots. Viņas ilgi atliek daru, bet, kad ķeras tam klāt, to veiks ļoti uzcītīgi.

Ar sadzīvi šī zīme arī nevar sadzīvot. Tāpēc, ja Zivis atsakās veikt uzkopšanu, tad, visticamāk, pārāk drīz viņas nesāks to darīt.

5. Skorpions

Skorpionus grūti nosaukt par pilnīgiem sliņķiem. Bet, ja viņi neredz jēgu darbam, tad darīs to ilgi un mokoši. Tāpat sarežģītas attiecības ar kolēģiem var mazināt šīs zīmes darbaspējas.

Skorpionam patīk veikt mājas darbus. Bet, ja viņiem ir tikai viena brīvdiena nedēļā, tad viņi to nepavadīs tīrot un kārtojot.

Ja jūs atradāt sevi starp šīm slinkajām zīmēm, tad nesteidzieties krist izmisumā. Patiesībā, jūsu spēkos ir visu mainīt. Strādīgumu var sevī attīstīt! Piekrītat?

avots: golbis.com

Pievienot komentāru