Visu mīlētāju dienā Kanāls 2 piedāvā sirsnīgas romantiskās filmas

Trešdien, 14.februārī, kad ar skūpstiem, dāvanām un ziediem visā pasaulē tiek svinēta Valentīndiena, Kanāls 2 piedāvā skatīties aizkustinošas un siltām emocijām piepildītas romantiskās filmas.

Mūs iepriecinās Džūlija Robertsa, Bredlijs Kūpers, Anna Hetaveja, Džeimijs Fokss, Džesika Alba un citi filmā “Valentīna diena”, bet komēdijas “Viss par Valentīndienu” pirmizrādē dzīvosim līdzi negaidītiem likteņa pagriezieniem.

Plkst. 20.30. sirsnīgajā filmā “Valentīna diena” ieskatīsimies gada romantiskākajā dienā, ko dažādi Losandželosā dzīvojoši cilvēki pavadīs cerību, alku un arī mīlestības noskaņās. Stāsts ir par trīs pāriem, kuri cenšas saglabāt savas attiecības, turpretī sporta ziņu diktoram mīlestība ir jāatrod. Vidusskolnieki Villijs Haringtons, kuru atveido Teilors Lautners, un Felīcija Millere, kas ir Teilores Sviftas debija aktrises ampluā, izbauda savu plaukstošo, nevainīgo mīlestību. Armijas kapteine, ko atveido Džūlija Robertsa, un Bredlijs Kūpers uzņēmēja lomā uzsāk koķetējošu sarunu lidojuma laikā. Dzīvo līdzi dzirksteļu pilniem romantiskiem brīžiem un uzzini, vai amors spēs atnest mīlestību uz Eņģeļu pilsētu!

Un plkst. 23.00 nepalaid garām komēdijas “Viss par Valentīnu” pirmizrādi Kanālā 2! Filmā iepazīsim blogeri un attiecību padomdevēju, kurai jau kopš senām dienām Valentīna diena nav bijusi mīļākā diena gadā – šie svētki jaunajai sievietei parasti nesuši vien sirdssāpes. Taču šis gads, neraugoties uz viņas pesimistisko nostāju, iespējams, būs gluži citāds kāda negaidīti iepazīta veterinārārsta dēļ.

Kanāls 2 vēl baudīt romantiku un sirsnīgus brīžus, skatoties filmas Valentīna dienas noskaņās.

Pievienot komentāru