Ziede no strutenes ārstē melanomu (ādas vēzi), dermatītu, psoriāzi, sarkano vilkēdi, ādas tuberkulozi

Uzklājiet eļļu skartajās zonās ar plānu kārtu vairākos posmos: uzklāj vienu reizi, pēc tam uzgaidi dažas sekundes, līdz produkts uzsūcas, tad uzklāj eļļu vēlreiz un pagaidi.  Uzliec eļļas kārtas 3-4 reizes. Šī ir procedūra, kas jāveic no rīta un vakarā pirms gulētiešanas.

Otrais lietošanas variants: uzklāj eļļu 3-4 reizes ar 15-20 minūšu intervālu 2-3 reizes dienā.

Šī eļļa ir efektīva ne tikai seborejai, bet arī psoriāzes, alerģiska dermatīta, kā arī pinņu ārstēšanai.

Ziede pret neirodermītu

Ņem 50 g pulvera no sausām, samaltām strutenēm, 500 g sviesta, 250 g nesālīta sviesta, 100 g sasmalcinātu bērzu pumpuru, 100 g priežu mizas pulvera, 100 g bišu vasku, 30 g pulvera krīta un 50 g sausu bērza lapu pulvera.

Ielieciet sviestu un bišu vasku emaljas Melanomu (ādas vēzi), dermatītu, psoriāzi, sarkano vilkēdi, ādas tuberkulozi var izārstēt, trīs reizes dienā smērējot smēri no strutenēm.

Sasmalcināts strutene sajauc proporcijā 1: 1 ar izkausētu karstu cūkgaļas tauku vai vazelīnu un maisījumā pievieno 10 pilienus karbolskābes, lai tā nesabojātu.

Kārpu ziede

Sajauc 1 ēdamkaroti svaigas vai iepriekš sakaltētas strutene ar 4 ēdamkarotēm vazelīna.

Pievieno ¼ tējkaroti karbolskābes, lai ziede nesapelētu. Sulas vietā var samalt sausu strutenes zālaugu.

Ziede ir efektīva ne tikai kārpu noņemšanai, bet arī vasaras raibumu un pigmenta plankumu ārstēšanai.

Ziede pret kašķi

Svaigas vai žāvētas strutenes lapas smalki sasmalcina un sajauc ar lanolīnu un vazelīnu proporcijā 2: 1: 1. Uzglabā ziedi istabas temperatūrā.

Uzklāj ziedi uz skartajām vietām 3-4 reizes dienā.

Struteņu eļļa pret seboreju

Novietojiet 2 tases sausas sasmalcinātas zāles vai 4 tases svaigas sasmalcinātas strutenes emaljas pannā. Izejvielas aplej ar 0,5 litri nerafinētas augu eļļas, vislabāk linu.

Samaisa un vāra uz lēnas uguns ūdens peldē uz ļoti zemas temperatūras 3 stundas. Pārliecinieties, ka ūdens vannā nepārvārās.

Pēc tam noņem katlu un uzlieciet uz galda, lai nostāvas 3-4 stundas.

Pēc tam nokās šķidrumu un ielej stikla burkā, kas iesaiņota ar tumšu audumu vai papīru (tu vari ņemt tumšā stikla pudeli). Aizvērt cieši un uzglabā tumšā vēsā vietā. Pareizi uzglabājot, eļļa saglabā ārstnieciskās īpašības līdz pannā un uzsildi. Nepārtraukti maisot, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Tad pievieno priežu mizu un vēl 10 minūtes vāri, nepārtraukti maisot.

Pievieno strutenes un bērza lapas, vāra maisījumu vēl 5 minūtes, tad ielej nesālītu sviestu, samaisa un pievieno krītu. Pēc tam ieliet katliņā 2,5 stundas vārīt uz minimālas uguns, periodiski noņemot un sajaucot tās saturu.

Tad ielieciet bērza pumpurus iegūtā masā un vēlreiz uzsildi uz zemas uguns 10 minūtes.

Atdzesē maisījumu istabas temperatūrā. Pēc sešām stundām, kad ziede ir pilnīgi atdzisusi, uzliec katlu atpakaļ uz uguns un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam karstu nokās un ielej stikla burkās, cieši aizver.

Uzglabā ziedi tumšā vēsā vietā ne ilgāk kā vienu gadu.

Uzklājiet ziedi uz tīra kokvilnas vai lina auduma un uzklāj skartajā ādas zonā 3-4 reizes dienā. Pēc otrās procedūras efekts būs pamanāms. Šis rīks lieliski mazina niezi un iekaisumu, mīkstina ādu.

Ziede pret ādas alerģiju

Sajauc 2 ēdamkarotes strutenes, apiņu ogas, pienenes sakni, trejkrāsu vijolītes, bērzu pumpurus. Šīm sastāvdaļā, pievieno 200 g vazelīna un rūpīgi sajauc iegūto masu.

Māla vai metāla podā karsē smēri uz plīts 30 minūtes.

Atdzesē līdz istabas temperatūrai. Kad masa ir atdzisusi, pārnes to uz stikla burku ar cieši aizskrūvējamu vāku.

Plānu ziedes slāni uzklāj uz ādas 3 reizes dienā, pēc tam nomazgā. Ārstēšana tiek veikta līdz pilnīgai atveseļošanai.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru