Zodiaka zīmes, kuras nekad nekrāps sievas – ja tic astrologiem Lūk, ar ko ir jāprecas!

Jā, astroloģija šajā dzīvē neatrisina nebūt ne visu. Bet ir noteikti mirkļi, kad ir vērts ieklausīties zvaigznēs!

Dažas zodiaka zīmes ciena uzticību vairāk par visu uz šīs pasaules, kamēr citas vienkārši nesaprot kā var izvēlēties vienu cilvēku visai dzīvei.

Bet, lūk, 6 no tām, kurām vārds “uzticība” nav tukša skaņa.

1.Vērsis

Kā zināms, Vērsis ir pati spītīgākā zodiaka zīme. Bet attiecībās ir vajadzīgs diezgan nopietns partneris, kurš spēs tikt galā ar stresu un nostāvēt kārdinājumu priekšā.

2. Vēzis

Vēžu stiprā puse ir viņu izturība, un tas viņus padara par labākajiem partneriem. Vēzis tērēs visu savu laiku attiecību uzturēšanai. Vēži parasti ir tik ļoti pārņemti ar saviem partneriem, ka nespēj pat domāt par kādu citu.

3. Jaunava

Jaunava visticamāk ir pati uzticamākā zodiaka zīme. Jaunavām ir metodiska pieeja dzīvei, un viņas cenšas darīt visu kā pieklājas. Šis noteikums attiecas arī uz viņu privāto dzīvi un attiecībām.

4. Svari

Svari ienīst vientulību. Viņi arī necieš netaisnību, bet tas nozīmē, ka krāpšanai nav vietas viņu dzīvē. Viņu vēlēšanās darīt labas un pareizas lietas vienkārši neļauj viņiem mānīt tuvos cilvēkus.

5. Ūdensvīrs

Ūdensvīri ienīst lauzt solījumus. Tāpēc, ja viņi apsola mīlestību līdz kapa malai, esi pārliecināts, ka tā arī būs.

6. Zivis

Zivis ir pazīstamas ar savu upurēšanos  un līdzcietīgo dabu. Zivis nekad nedarīs pāri partneri, viņu nemānīs. Viņas izdarīs visu iespējamo, lai atrisinātu attiecību problēmas.

Kā tu domā, cik ticams ir šis horoskops?

avots: msn.com

Pievienot komentāru