ZZ Čempionāta finālā viesojas valsts prezidents Raimonds Vējonis

Šodien, 24. maijā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis apmeklēja ZZ Čempionāta Finālu, kas šoreiz norisinās sporta kompleksā “333” Sila priedēs. Valsts prezidents atklāja sacensības ar uzrunu, kurā mudināja bērnus un jauniešus būt līderiem, kas veidos nākotnes Latviju.

Jau ierasts, ka Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis personīgi sveic ZZ Čempionāta dalībniekus, un arī šogad, turpinot tradīciju, prezidents bija kopā ar skolēniem lielajā Finālā, lai iedvesmotu un uzmundrinātu viņus jauniem panākumiem.

“Man ir liels prieks jūs šodien redzēt, jo godam esat nopelnījuši savu vietu ZZ Čempionāta Finālā, lai rādītu, ko jūs protat, kā mākat izmantot savas zināšanas un iemaņas. Šis čempionāts ir unikāla iespēja bērniem un jauniešiem parādīt, kā jūs strādājat kā komanda, turklāt komanda ar savu līderi, jo līderi ir vajadzīgi gan skolā, gan pašvaldībā, gan valstī,” uzrunā teica Raimonds Vējonis, novēlot bērniem no visiem Latvijas reģioniem izdevušās sacensības.

Savukārt Ropažu novada domes priekšsēdētājs Zigurds Blaus izteica gandarījumu, ka pasākums jau otro gadu pēc kārtas notiek Ropažu novadā, pulcējot gan iepriekšējo gadu dalībniekus, gan jaunas sejas. Domes priekšsēdētājs uzsvēra, ka visi bērni jau tagad ir uzvarētāji, jo ir tikuši ZZ Čempionāta Finālā.

“Tele2” komercdirektors Raivo Rosts atgādināja, ka “Tele2” rīko ZZ Čempionātu jau 13. gadu, tas ir vērienīgs pasākums, kurā gadu gaitā iesaistījušies simtiem tūkstoši bērnu un jauniešu. Raivo Rosts arī mudināja jauniešus apzināties savus unikālos talantus, spējas kļūt par līderiem, izpaužot tieši savu talantu – latviešu valodā, matemātikā, sportā, mūzikā vai citur.

Pēc uzrunām Valsts prezidents Raimonds Vējonis vienojās kopīgā pašbildē ar ZZČ 2019 finālistiem, kā arī pasniedza īpašo “Tele2” specbalvu 7.–9. klašu skolotājām – iespēju apmeklēt unikālu skolotāju konferenci “Izaugsmes domāšana kopā ar pasaules vadošo pētnieci motivācijas un pilnveides jautājumos Kerolu Dveku” sadarbībā ar izglītības uzņēmumu “Lielvārds”.

Šogad tika suminātas skolotājas no dažādām Latvijas pilsētām un reģioniem – Līva Pētersone-Niedrīte (Rīgas Valsts 1. ģimnāzija) 7.b klase, Raita Šūmola (Rīgas 64. vidusskola) 7.a klase, Zane Zuja (Saldus novada pašvaldības Lutriņu pamatskola) 7.a klase, Ilze Dakša (Jaunpils vidusskola) 7.a klase, Ieva Atvase (Jelgavas 4. vidusskola) 7.a klase, Justīne Āboltiņa (Ziemeļvalstu ģimnāzija) 8.c klase, Dace Olehno (Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskola) 8.a klase, Viktorija Kokorēviča (Stacijas pamatskola) 8. klase, Ilga Petrova (Balvu Valsts ģimnāzija) 8.a klase, Iveta Garjāne (Rēzeknes 5. vidusskola) 8.a klase, Iveta Evarte (Vecumnieku vidusskola) 8.b klase, Daiga Rubene (Jaunpiebalgas vidusskola) 9. klase.

Par ZZ Čempionātu

ZZ Čempionāts ir lielākās sporta un prāta spēles skolēniem ne tikai Latvijā, bet visā Baltijā, ko jau 13. gadu rīko un atbalsta “Tele2”. Aizvadīto sezonu laikā tajā ir iesaistījušies vairāk nekā miljons skolēnu, skolotāju, vecāku, atbalstītāju un organizētāju.

Pievienot komentāru