10 lietas, kuras var saprast tikai Vērsis

Vērsis ir ļoti spēcīga zodiaka zīme, bet viņu bieži saprot nepareizi. Un tas ir pilnīgi velti. Šis raksts palīdzēs vai nu apkārtējiem iepazīt labāk Vēršus, vai arī palīdzēs Vēršiem saprast pašiem sevi.

Daudzi cilvēki ir tendēti tavu disciplināro personību uzskatīt par garlaicīgu

Tu dari to ko dari noteiktā veidā, noteiktā laikā, noteiktu iemeslu dēļ. Bet ne jau baiļu vai garlaicības dēļ. Vienkārši tāpēc, ka tu tici saviem mērķiem un centies tos īstenot dzīvē. Tu neko nedari tāpat vien. Un nekas tev neliks pamest iesākto lietu vai plānu, jo tu zini, kāpēc tev tas ir vajadzīgs. Un ka tas ir vajadzīgs ne tikai tev.

Visi tavi draugi zina, ka tev uzticētos noslēpumus tu paņemsi līdzi kapā.

Vairāk par visu tu cieni uzticību.

Skaistums ir labi, bet humora izjūta padara dzīvi spilgtāku. Bet, lai dzīve būtu ne tikai spilgta, bet arī piesātināta, tev vienkārši nepieciešams uzticēties uzticamiem cilvēkiem, un, lai šī uzticība būtu abpusēja. Bet uzticība neparādās uzreiz. Lai gan, kolīdz tas notiek, saziņa pilnībā mainās un to nevar salīdzināt ne ar ko.

Tu neesi spītīgs

Zinu, tev nemitīgi saka pretējo, bet tas ir tik tālu no patiesības cik vien iespējams. Tas, kas izskatās kā spītība, patiesībā ir spēcīga tiekšanās pēc taisnīguma un gatavība cīnīties par to, kam tu tici. Un tu netērēsi velti laiku, lai salabotu to, kas ir salauzts. Tu visu esi pārdomājis līdz sīkumiem un lēnām, bet pārliecinoši īsteno plānu dzīvē. Un, protams, tu necietīsi kritiku vai nelūgtus padomus. Un nevis tāpēc, ka tu zini labāk kā citi. Bet tāpēc, ka tu tāpat redzi visas interesantākās iespējas kā uzlabot savas rīcības taktiku.

Tu ilgi un uzmanīgi pārdomā dāvanas, ieliec tajās dvēseli

Tu esi no tiem, kas atcer absolūti visu. Un tu proti izvēlēties tādu dāvanu, ka cilvēks patiešām atcerēsies gan dāvanu, gan tevi. Tavas dāvanas atnes prieku.

Neviens netiek labāka galā ar vilšanos kā tu

Ar visu savu apzinātību un centību, tu bieži saskaries ar vilšanos. Tu redzi daudzu cilvēku potenciālu un vienmēr pārdzīvo, kad viņi nerīkojas tik labi, kā viņi varētu.

Cilvēki kopumā ir pārāk emocionāli

Un vēl viņi regulāri runā par to, ka tu esi pārāk piezemēts un stabils. Bet tas, ka tu katru reizi nepazaudē prātu, kad sajūti sāpes un izmisumu, nenozīmē, ka tu jūti mazāk nekā citi. Tu dzīvo Mēness un Venēras ietekmē, un tāpēc tavas emocijas un tu pats vienmēr turies normas robežās. Bet zini, kas ir lieliski? Katru reizi, kad tu esi gatavs burtiski uzsprāgt no pārpildītām kaislībām, tu atrodi sevī spēkus un savaldies. Kāpēc gan citi nevarētu rīkoties tāpat?

Tu esi ļoti atbildīgs darbā

Diezin vai eksistē tie, kas strādā vairāk un cītīgāk nekā Vērši. Pat ja Vērsis strādā pašā neperspektīvākajā amatā, viņi ļoti uzmanīgi un centīgi pieiet savu pienākumu izpildei.

Tu esi ļoti jūtīgs pret ārējo pasauli

Tu nedzenies pēc abstrakcijām un centies pilnībā būt reāls. Tu spēj izbaudīt tasi karstas tējas vienkāršā futbola kreklā un just, ka tas ir tas, kas tev ir nepieciešams. Katra jauna pieredze un piedzīvojumi maina tevi.

Tu cieni labas, kvalitatīvas un patīkamas lietas

Piemēram, glāzi izsmalcināta vīna, tasi dārgas kafijas, smalki piemeklēts apģērbs. Šādas šķietami sīkas lietas ciena Vērsis. Tas nav dēļ alkatības, bet gan no spējas būt apmierinātam ar to, kas ir un vēlmes tikties pēc kaut kā vairāk. Kopumā gan tu visā tiecies pēc vienkāršības. Tas parādās arī vaļaspriekos un atpūtas veidos.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru