10 veidi, kā kaķi izrāda jums savu mīlestību. Daudzi to nemaz nezina

Kaķi vienmēr ir dzīvojuši blakus cilvēkam, un vienmēr ir devuši tam labumu. Mūsdienās, pateicoties internetam, kaķi ir neticami populāri.

Daudzi uzskata, ka kaķis ir savdabīgs dzīvnieks, un ka tas nespēj izrādīt cilvēkam savu mīlestību. Kāds uzskata kaķus par vienaldzīgiem un mazsvarīgiem. Bet tie, kuriem mājās ir kaķis, ļoti labi zina, ka šie dzīvnieki, tāpat kā suņi, spēj izrādīt savu mīlestību. Kaut arī viņu mīlestības izrādīšana ir sarežģītākas formas, tā uzreiz nav pamanāma.

1.Kad kaķis staigā pa jums, mīcīdams ar ķepām – tā nav tikai masāža.

Tās ir atmiņas par pirmajām dzīves dienām. Ar tādām maigām kustībām kaķēns masē mātes krūtis, lai tiktu pie dārgā piena. Dažreiz šīs kustības var būt tik ļoti enerģiskas, ka rada neērtības, bet jums ir jājūtas pagodinātiem.

2. Dāvana – tā vienmēr ir dāvana, lai cik dīvaini tā arī neizskatītos

Tie, kuriem ir kaķis, zina, ka dažreiz var atklāt neparastas dāvanas uz paklāja, uz spilvena – vispār jau, visur. Dažreiz tas var būt šausminoši. Piemēram, ja jums uz spilvena atnes ķirzaku vai nelielu putniņu. Bet dāvana vienmēr ir dāvana, atcerieties to!

  1. Ja kaķis ar savu galvu pieglaužas jūsējai – viņš uzsver, ka jūs piederat viņam

Ja pavērosiet lauvas viņu dabīgajā vidē, var pamanīt, ka cilts locekļi bieži vien paberzē pieri un vaigu viens pie otra. Lieta tāda, ka kaķiem dziedzeri ir izmētāti faktiski pa visu ķermenim, un berzēšanās ir veids, kā “iezīmēt” sugu ar savu smaku, kas pastiprina saikni barā.

  1. Ja kaķis skatās uz jums, un dažreiz pat sašaurina acis – uzskatiet, ka kaķis jūs nupat noskūpstīja

Kaķa skatiens ir pielīdzināms skūpstam. Ja kaķis skatās uz jums un sašaurina acis, tas nozīmē, ka kaķis izrāda savu mīlestību un mieru.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru