3 lietas, ko vīrietis izdarīs mīļākās dēļ, bet nedarīs sievas dēļ

Psihologi apgalvo, ka mīļākās dēļ vīrieši ir gatavi uz rīcībām, kādas nekad nedarīs sievas dēļ. Ja jūs kaut kāda iemesla dēļ aizdomājāties, vai jūsu mīļotajam ir parādījusies mīļākā, tad sāciet pievērst uzmanību viņa uzmanības detaļām.

LASI VĒL: Ir pelnījusi! Princis Viljams pieprasa sievai princeses titulu, kāds bija viņa mammai

Tāpat speciālisti apgalvo, ka ir virkne rīcību, ko vīrietis vienmēr izdarīs mīļākās dēļ, bet nekad nedarīs sievas dēļ, lai arī attiecībās viss norit gludi.

Ziedo savu laiku

Vīrietis ir gatavs ziedot visu, lai tikai uz stundiņu satiktu šo sievieti. Viņš ziedos pat savu laiku ar jums, ja viņa viņam piezvanīs un pateiks, ka grib satikties tieši tagad.

Viņš melos darbā, draugiem un ģimenei. Un tas viss tāpēc, ka jūs viņš jau ir dabūjis, un nav vairs nepieciešamības cīnīties, bet sievietei ir nepieciešama uzmanība.

Greizsirdība

Pat, ja vīrietis pēc dabas nav greizsirdīgs, attiecību laikā ar mīļāko viņā rodas nepārliecinātība par sevi. Bet tas viss ir tāpēc, ka viņš ir precējies, bet tā sieviete ir brīva, un viņam nav nekādu tiesību viņai norādīt, kā dzīvot. Īpašnieciskums rodas jebkurā vīrietī, kuram ir mīļākā.

LASI VĒL: Jeļena Podkaminska: loma “Virtuvē” un kā izskatās viņas vīrs Denis Guščins

Viņš viņai raksta

Sieva arvien retāk saņem īsziņas no vīra, un viņš arvien biežāk ir sācis rakstīt citai. “Kā iet, mīļotā”, jau vairs netiek sūtīts iepriekšējam adresātam, bet to saņem jaunā mīļākā, kuru nedrīkst atstāt bez uzmanības, jo viņa var sev atrast citu, brīvāku vīrieti.

Vīri pastāvīgi raksta mīļākajām, pat tad, kad blakus istabā atrodas sieva.

avots: interesnoznat.com

Pievienot komentāru