5 iemesli, kādēļ nevajadzētu mest ārā izlietotas tējas paciņas

Saprotams, ka lielākā daļa no mums pēc tējas izdzeršanas tējas paciņu vienkārši izmet laukā. Nedariet tā, jo šīs tējas paciņas jums vēl var noderēt. Šie pieci tējas paciņu izmantošanas veidi noteikti jums kaut kad dzīvē noderēs.

Ja jums ir problemātiska āda, bieži metas zilumi, plaisā ādas virsma, rodas pietūkums un apsārtums, varbūt vēlaties atbrīvoties no kukaiņu kodumiem – izmantojiet izlietotu tējas paciņu. Paturiet tējas paciņu neilgu laiku zem auksta tekošā ūdens un uzlieciet uz 15 minūtēm uz problēmzonas. Tējas sastāvā ir tanīns, kas novērš pietūkumu, ādas kairinātājus un sniedz tai skaistu izskatu. Noteikti kādreiz pamēģiniet to!

Pigmenta plankumi, herpes, pietūkums un tumši loki zem acīm ātri un vienkārši pazudīs, ja izmantosiet tējas paciņas.

Izkaltējiet izlietotas tējas paciņas

Ja jūs apavos ieliksiet tējas paciņas, noņemsiet to nepatīkamo aromātu. Tēja spēj veiksmīgi uzsūkt sevī nepatīkamo smaku, mitrumu un sēnīšu infekcijas.

LASI VĒL: Tad lūk, kāpēc uz apakšbiksēm šuj bantīti

Kā attīrīt netīros traukus dabīgā veidā, neizmantojot spēcīgus ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus?

Iemērciet traukus uz nakti izlietnē un iemetiet tajā pāris tējas paciņas. No rīta visi netīrumi un pārtikas paliekas būs daudz vieglāk nomazgāt nost.

Tējas paciņas atbaida grauzējus, zirnekļus un citus kukaiņus. Ielieciet pāris tējas paciņas vietās, kurās redzējāt nelūgtos viesus. Tie vienā rāvienā aizbēgs kur nu kurais!

Ielieciet tējas paciņu ledusskapī, lai tā uzsūktu visas nepatīkamās smakas. Tējas paciņas ne tikai noņems nepatīkamo aromātu, bet arī normalizēs vidē esošo lieko mitrumu.

Tējas paciņas iespējams atrast jebkurā mājā vai birojā. Tad kādēļ gan neizmantot lieliskās tējas paciņu priekšrocības? Nesteidziet izmest ārā izlietotās tējas paciņas!

Noteikti dalieties arī ar saviem draugiem!

avots

Pievienot komentāru