5 zodiaka zīmes, kurām ir mocekļa komplekss: viņas visu laiku cieš. Astroloģiskie cietēji

Ikviens no mums ir saticis cilvēkus ar mocekļu kompleksu, un kuri no sevis tēlo upuri. Šie cilvēki ir pārliecināti, ka ar viņiem pastāvīgi notiek kaut kas slikts, bet viņi paši pie tā nav vainīgi.

Cilvēki ar mocekļa mentalitāti mīl, kad viņu žēlo, un viņi nekautrējas raudāt un darīt visu iespējamo, lai panāktu savu. Un astrologi ir pārliecināti, ka šādi cilvēki pieder pie noteiktām zodiaka zīmēm.

Cilvēki ar upura psihi alks uzmanības. Viņu ieņemtā pozīcija “nabaga es” atstāj ietekmi uz katru viņu dzīves aspektu, tostarp attiecībām ģimenē, mijiedarbību ar svešiniekiem darbā, un tas bieži neļauj viņiem gūt panākumus.

Ja tu vienmēr gaidi neveiksmes un domā, ka visiem taviem panākumiem ir īslaicīgs raksturs, tu esi pārāk savaldīgs un pārāk baidies iziet no savas komforta zonas.

Daži cilvēki domā, ka viņu dzīves misija ir uzmundrināt cilvēkus ar upura mentalitāti. Viņi domā, ja vienkārši pārliecinās viņus par to, cik viņi ir īpaši, tas palīdzēs. Bet visticamāk, ka realitātē cilvēki ar mocekļa kompleksu novilks sev līdzi to, kas grib palīdzēt, nevis piecelsies pats.

Vēzis (21. jūnijs – 22.jūlijs)

Vēži nemitīgi kaut ko dara priekš citiem cilvēkiem, un, kad viņi nesaņem uzslavas, uz kurām, pēc viņu domām, viņiem ir tiesības, tad šo zīmju pārstāvjos attīstās mocekļa komplekss. Jo vairāk aug viņu aizvainojums, jo vairāk viņi tic, ka visi, izņemot viņus pašus, ir egoistiski muļķi. Vēži nesaprot, ka viņi no cilvēkiem sagaida pārāk daudz, un tajā nav viņu pašu vainas.

Svari (23.septembris – 22. oktobris)

Ja Svari jūt, ka viņus izmanto vai aizvaino, viņi savas iekšējās jūtas paturēs pie sevis, kamēr viņi “neuzsprāgs”. Viņi runās par to, kā ziedo savu laiku, enerģiju, naudu, bet kā atbildi saņem ļoti maz pateicību. Kāpēc Svariem ir jālūdz, lai jūs izrādītu atzinību? Vienkārši uzslavējiet viņus par visu, ko viņi dara.

Zivis (19.februāris – 20.marts)

Kad notiek kaut kas slikts, Zivis kā pirmās norāda, ka tā nav viņu vaina – viņi tikai centās palīdzēt. Un, iespējams, viņi ne līdz galam visu apdomāja, vai arī deva iespēju cilvēkam, kurš to nebija pelnījis. Bet jebkurā gadījumā Zivis pašas ne pie kā nav vainīgas. Zivis cieš, jo uzņem uz sevis pārāk daudz citu cilvēku problēmas un negatīvismu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas lepojas ar to, cik viņas ir apzinīgas, un cik augsti ir viņu standarti. Tāpēc tad, kad kaut kas iet ne tā, tā noteikti nav viņu vaina. Ja Jaunavas pasliktina situāciju vai nevar izlabot notiekošo, tad uzskata, ka Visums ir sazvērējies pret viņiem. Ja bumerangs atgriežas, lai trāpītu Jaunavām pa pēcpusi, tad viņas vainos augstākos spēkus.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāži reti kuram uzticas – agrāk viņus apvainoja, un viņi noteikti nevēlas, lai tas atkārtotos. Mežāži ar aizdomām uzlūko katra cilvēka motīvus un jūt draudus tur, kur to nemaz nav. Ja ap viņiem ir siena, tad tas ir tāpēc, ka pasaule nav droša, un cilvēki viņus izmantos un bārs, ja viņi atvērs savas robežas.

Vai tu esi viens no viņiem? Vai arī tev nav mūžīgā mocekļa komplekss?

avots: yourtango.com

Pievienot komentāru