Ābolu detokss vien 1 dienas laikā izvadīs visus toksīnus, lieko šķidrumu, novērsīs aizcietējumus, atjaunos asinis, attīrīs asinsvadus!

Pietiek vien ar 1 reizi mēnesī, lai atbrīvotos no podagras, artrīta, liekā svar, ādas problēmām… Katram cilvēkam, neatkarīgi no tā, cik vesels vai slims viņš ir, ir ieteicams vismaz 1 reizi mēnesī atvēlēt 1 dienu detoksam.

Kā pareizi veikt organisma detoksikāciju, un kāpēc tas ir tik ļoti nepieciešams? Pastāv daudzas teorijas un paņēmieni, kuri ir ieteicami, bet šodien mēs piedāvājam veikt detoksikāciju ar ābolu palīdzību.

Āboliem ir daudzas noderīgas vielas, un pirmām kārtām jau pektīni, kas ietekmēs jūsu gremošanu kā sūklīši, kas uzsūc sevī visas kaitīgās vielas un nogulsnes, un tās izvada ātri, bez sāpēm un efektīvi.

Āboli ir viens no visveselīgākajiem produktiem pasaulē. Ja jūs regulāri ievērojat detoksikācijas dienu, tad pirmām kārtām jūs atjaunojat savu gremošanu.

Ābolu detoksikācijas metode ir noderīga podagras, reimatisma, artrīta, aknu un nieru problēmu un saslimšanu, asinssvadu aizsprostošanās gadījumos, tā attīra asinis un palīdz atbrīvoties no problēmām ar ādu.

Tā pozitīvi ietekmē nervu sistēmu, kas ir jo īpaši svarīgi cilvēkiem, kuri ir vecāki par 50 gadiem, paātrina vielmaiņu un veicina svara samazināšanos.

Svarīgi pieminēt, ka tad, kad jūs ēdat ābolus, tie jākošļā pēc iespējas ilgāk.

Lūk, kā pareizi jāveic ābolu detoksifikācija:

Brokastīs ieteicams izdzert 1 glāzi ar ābolu sulu, kas atšķaidīta ar ūdeni attiecībā 1:1, un kam pievienota 1 tējkarote citrona sulas. Labāk būtu izspiest sulu no svaigiem āboliem, izmantojot suluspiedi.

Šo dzērienu dzeriet siltu un maziem malciņiem, nevis visu uzreiz. Pēc divām-trim stundām apēdiet divus ābolus ar visu mizu.

Pusdienās izdzeriet 1 – 2 glāzes ābolu kompota, kam pievienotas divas tējkarotes medus. Pēc 1 – 2 stundām atkal apēdiet 2 – 4 ābolus ar visu mizu.

Dienas otrajā pusē izdzeriet glāzi ābolu dzēriena (kā to darījāt no rīta).

Vakariņās apēdiet šķīvi ar siltu ābolu biezeni (sarīvēti āboli bez mizas), kam pievienotas divas tējkarotes medus.

Detoksikācijas dienā nav ieteicams lietot cita veida ēdienus vai dzērienus, izņemot norādītos. Var pievienot tikai ūdeni.

Āboli – tie ir vieni no veselīgākajiem un garšīgākajiem augļiem, kurus cilvēks var ēst katru dienu. Un senajam teicienam: “apēd pa ābolam dienā, un ārsti tev nebūs vajadzīgi” – jau ir vairāk nekā 150 gadi!

avots: lamp.im

COMMENTS

Pievienot komentāru