Ārsta ieteikums: 50 ml konjaka ar speķi un sīpolu aizstās jebkādas zāles!

Re, kas atklājās!

Izrādās, ka speķis ir spējīgs nostiprināt cilvēka imūnsistēmu. Tas saistāms ar arahidonskābi, kas palīdz samazināt holesterīna līmeni un uzlabo ķermeņa aizsargfunckijas. Tāpat šī viela ir nepieciešama, lai attīstītu cilvēka ķermenī ķīmiskus savienojumus, kuri ir atbildīgi par nevēlamu imunitātes traucējumu un iekaisumu procesu novēršanu.

Ja speķim klāt tiek likts sīpols, kurš viens pats satur 36 vielas no Mendeļejeva ķīmisko elementu periodiskās tabulas, un vēl īsts konjaks vai brendijs, kas ir pilns ar visdažādākajiem vitamīniem un nelielos daudzumos spēj paplašināt asinsvadus, – jūs iegūsiet minerālvielu, vitamīnu, skābju un šķiedrvielu “kokteili”, kas aizstās neskaitāmus medikamentus. Protams, lieki piebilst, ka visas šīs sastāvdaļas jālieto mazos daudzumos.

Neliels tauku daudzums ir ļoti veselīgs sirdij un asinsvadiem, jo tie regulē iekšējo orgānu muskuļu spazmas, tajā skaitā arī sirds muskulatūras. Tāpat tas spēj uzturēt asinsvadus veselus.

Arī tiem, kas smēķē, šī metode būs veselīga. Lietojot uzturā mazliet taukus, organisms tiek bagātināts ar selēnu. Šis mikroelements nostiprina imūnsistēmu un novērš organismā esošās skābes līmeņa pieaugumu.

Tādā veidā cigarešu radītais kaitējums jūsu veselībai tikai samazināsies!

avots

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maija</cite>

    Tā ēda senie latvieši, pašaudzēto un nokūpināto speķīti ar sīpolu vai ķiploku un lielajā salā strādāja ar sarkaniem vaigiem, vienmēr veselīgi, un protams arī kādu glāzīti pēc darba iedzēra. Piemērs no agrākiem laikiem ir Zelta vērts, lai tikai jaunie šo ievērotu.

Pievienot komentāru