Ārsti apstiprina! Šis ir īsts mūžīgās jaunības balzams. Par niecīgu samaksu!

Tas ir neticami! Mūžīgās jaunības un skaistuma dzēriens atrodams gandrīz katrā ledusskapī. Jūs pat nenojautāt par tā pielietošanu. Parūpējieties par savu un savu orgānu veselību jau šodien. Šeit varat uzzināt vairāk.

Ir iespējams izvairīties no tēriņiem par dārgiem kosmētiskajiem līdzekļiem un preparātiem, ja uzmanīgi paskatīsieties, kas jums atrodas ledusskapī. Dažreiz tas var būt parasts gurķis vai ola, bet mūsu gadījumā runa būs par sūkalām.

Sūkalu veselīgās īpašības
Daudzi līdz galam nenovērtē šo vienkāršo produktu, bet velti, jo tajā atrodamas tik daudzas cilvēkam neaizstājamas sastāvdaļas: laktoze, olbaltumvielas, vitamīni A, C, E, B grupas vitamīni, noderīgās skābes, magnijs un kalcijs.

Pateicoties savam bagātajam sastāvam sūkalas tiek plaši izmantotas kosmētiskos un atveseļošanās mērķos. Vēl joprojām netici? Tad pamēģini vienu no šiem sūkalu izmantošanas veidiem mājas apstākļos!

Organisma tīrīšana ar sūkalām palīdz izvadīt visas šlakas un toksīnus. Tas notiek uz laktozes rēķina, kas aktivizē labvēlīgu zarnu trakta mikrofloru, kā arī uzlabo gremošanu. Tāda tīrīšana palēnina gāzu veidošanos un novērš kaitīgo putrefaktīvo baktēriju veidošanos.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru