Brīdis, kad mamma pirmo reizi ieraudzīja, ka viņas jaundzimušais bērniņš ir ar Dauna sindromu

Kad Ambera Rohas palika stāvoklī ceturto reizi,viņa nolēma neuzzināt bērniņa dzimumu, un uztaisīt pārsteigumu visiem. Bet viņa juta, ka šis mazulis būs īpašs, lai arī grūtniecība noritēja normāli.

Bet, kad pagājušajā mēnesī pasaulē nāca Amadeja, mātes intuīcija apstiprinājās, jo viņa uzreiz saprata, ka viņas jaundzimušajai meitiņai ir Dauna sindroms.

Amberai un Fernando ir 4 vecāki bērni, tajā skaitā dvīņi. “Tā kā tā bija mana ceturtā un pēdējā grūtniecība, un piektais bērniņš, es dzemdēju burtiski visdažādākos veidos, un gribēju atstāt vismaz kaut kādu pārsteigumu, – stāstīja daudzbērnu māte. – Gribējās sagaidīt kaut ko īpašu, turklēt mēs šo bērniņu nemaz nebijām plānojuši”.

Lai arī nebija nekādu norāžu uz to, ka šis mazulis piedzims savādāks, sieviete to sajuta.

“Es domāju, ka būs puisītis, bet vēl arī īpašs. Nezinu, kāpēc, bet es pastāvīgi teicu par to vīram, lai arī grūtniecība neatšķīrās no pārējām”.

Pēc 5 minūtēm, kad bija beigušās ūdens dzemdības, Ambera ieraudzīja savu jaundzimušo meitiņu Amadeju, un uzreiz saprata, ka viņas aizdomas ir apstiprinājušās.

“Es to redzēju viņas sejā. Es pie sevis nodomāja …manam bērnam ir Dauna sindroms”.

Dzemdībās klāt bija fotogrāfs, kurš iemūžināja visas mātes emocijas. Bet viņa itin nemaz nebēdājās, jo bija priecīga par jaunā ģimenes locekļa piedzimšanu, tāpat kā viņas vīrs un pārējie bērni.

avots

Pievienot komentāru