Četri pusaudži izvaroja savu klasesbiedreni, bet policija plāta rokas… Pēc 17 mēnešiem māte saklausīja klusumu vannasistabā…

Pusaudžu periods daudziem cilvēkiem noris sarežģīti. Jūsu ķermenis mainās, jūs atrodaties pastāvīgos sevis meklējumos, un sāpīgi uztverat apkārtējo viedokli par sevi.

Daži cilvēki ar prieku uztver savu pusaudžu dzīvi, bet daudzi, tieši otrādi, vēlētos uz visiem laikiem aizmirst laiku, kas pavadīts vidusskolā un koledžā. Kāpēc, jūs jautāsiet?

Tāpēc, ka daži bērni un pusaudži bieži briesmīgi izturas viens pret otru, un vēl nav iemācījušies nest atbildību par savām darbībām. Ritai Pārsonsai no Dartmutas pilsētas Kanādā bija tikai 15 gadi, kad viņa 2011. gadā devās uz ballīti kopā ar draudzeni. Diemžēl šī ballīte beidzās ar traģēdiju.

Tajā naktī četri klasesbiedri Ritu izvaroja. Bet viens no viņiem izvarošanu nofotografēja un izplatīja pa visu skolu. Ritai nepietika dūšas uzreiz par notikušo paziņot mammai. Tikai pēc vairākām dienām viņa izplūda asarās, un visu izstāstīja mammai, Lijai. Lija nekavējoties aizveda meitu uz slimnīcu, bet slimnīcā nevarēja vairs nekā palīdzēt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru