Džeremijs Klārksons Gretu Tunbergu nosauca par “jukušu un bīstamu”: “Viņai ir jātaisa mute ciet”

Es viņu uzskatu par jukušu zviedrieti ar nelāgu raksturu. Neko nevar panākt, šķērsojot okeānu ar dīzeļa jahtu, un pēc tam izvairoties no atbildēm”.

Klārksons teica, ka jau sen zina par klimata izmaiņu draudiem, piebilstot: “tagad vēl tā trakā zviedriete nēsājas pa visu pasauli un čīkst, ka mēs visi drīz mirsim, tā kā visi jau sen to zina”.

Viņš kritizēja Tunbergu par braucienu uz Čīles konferenci par klimata izmaiņām, kuru pēc tam pārcēla uz Madridi, teikdams, ka “gandrīz apčurājies no smiekliem”.

LASI VĒL: Kāpēc visiem vecākiem būtu jālīmē šādas piezīmju lapas uz savu bērnu automašīnas sēdekļa. Tas aizņems tikai divas minūtes!

Pa to laiku Greta aizpeldēja uz Portugāli pēc trīs nedēļu ilgas burāšanas pa Atlantijas okeānu, paziņojot sajūsminātu atbalstītāju pūlim, ka šis ceļojums “ir viņu uzlādējis ar enerģiju”, lai cīnītos ar klimatiskajām pārmaiņām.

Zviedriete atpeldēja uz Lisabonu ar jatu no ASV, kur uzstājās ANO klimata konferencē. Viņa atsakās lidot ar lidmašīnām, jo tās izdala siltumnīcefekta gāzes, un tāpēc nevarēja laicīgi ierasties no Čīles uz Spāniju.

2009. gadā ekoaktīvisti izgāza kaudzi ar mēsliem Klārksone mājas priekšā, protestējot pret viņa uzskatiem par globālo sasilšanu.

Aktīvisti kritizēja viņa nostāju un mīlestību pret jaudīgām automašīnām. Virs mēslu kaudzes viņu izvietoja uzrakstu: “Lūk, kur tu mūs iegrūd”.

Un, kā jūs attiecaties pret Gretu Tunbergu?

avots: dailymail.co.uk

Pievienot komentāru