Gariks Harlamovs pirmo reizi atrāda savas burvīgās dvīņu māsas

Ne vienmēr zvaigznes sabiedrībai atrāda savus radiniekus un tuvos cilvēkus. Lai pasargātu savas ģimenes no žurnālistu apnicīgajiem skatieniem, bieži  tās tiek slēptas.

Gariks Harlamovs nav izņēmums, neviens līdz šim nezināja, ka viņam ir divas burvīgas māsas. Meiteņu līdzība ar slaveno brāli ir pārsteidzoša!

Humorists gribējis sagādāt māsiņām pārsteigumu un apsveicis viņas savā Instagram profilā. „Par jaunību! Šodien manām mīļajām māsiņām dzimšanas diena! 19 gadi! Alīna un Katja, es jūs ļoti stipri mīlu! Apsveicu dzimšanas dienā 🙂 sveicieni, dāvanas pasniegšu personīgi! Urrā!” – rakstīja Gariks Harlamovs, sveicienam pievienojis arī foto ar māsām.

Daudzi lietotāji brīnījās par slavenā brāļa un māsu līdzību. „Cik lielas izaugušas! Un tik līdzīgs ar māsu labajā pusē! Viena un tā pati seja”, – pie foto komentāros raksta pielūdzēji. Garika sekotājiem ļoti interesēja, ko tad slavenība nolēmis dāvināt Alīnai un Katjai. Daudzi nez kāpēc secināja, ka humorists būs viņām nopircis automašīnas. Gariks gan savu fanu diskusijās neiesaistījās un tālāk neko nekomentēja. Arī meitenes savos personīgajos profilos neko par brāļa dāvanām neminēja.

Jāpiebilst, ka Alīna un Katja ir Garika māsas no mātes puses. Viņa paša vecāki izšķīrās, kad viņš vēl bija pusaudzis. Tēvs nolēma 14 gadus jauno puisi vest sev līdzi uz pastāvīgu dzīvi Čikāgā. Amerikā Gariks mācījās skolā, paralēli apgūstot arī aktiermākslu.  Viņa mentors tur bija pazīstamais Billijs Zeins.

Gariks Harlamovs atgriezās dzimtenē pēc 5 gadiem, pie mammas, kura bija dzemdējusi dvīņu meitenes. Vienā dienā ar Alīnu un Katju pasaulē nāca arī Garika sieva Kristina Asmusa.  Gariks ļoti sirsnīgi sveica arī viņu savā personīgajā blogā. Viņš nosauca viņu par „skaistāko meiteni uz zemes”, „labāko mammu”, tāpat arī par „labāko sievieti pēc visu buldogu domām”.

Gariks un Kristina ir ļoti laimīgi kopā, viņu ģimenē ļoti reti gadās kāds strīds. Viņi stipri mīl un ļoti atbalsta viens otru it visā.

avots

Pievienot komentāru