Ja jūs mostaties starp trijiem un pieciem no rīta, tas nozīmē…

Problēmas ar miegu laikā no 21.00 līdz 23.00 – stresa liecinieks

Šajā laikā dodas gulēt ļoti daudzi cilvēki. Ja jums šajā laika posmā ir ļoti grūti aizmigt, tas var liecināt par pārlieku lieliem pārdzīvojumiem un stresu. Šādā gadījumā ieteicams pievērsties meditācijai.

Problēmas ar miegu laikā no 23.00 līdz 01.00 – emocionāla sarūgtinājuma liecinieks

Saskaņā ar tradicionālo ķīniešu medicīnu, šajā laikā aktīvi darbojas cilvēka žultspūslis. Kā arī, ja jūs mostaties šajā laikā, tas var liecināt par vilšanos. Jums var palīdzēt pozitīvas mantras, kā arī sevis pieņemšanas un piedošanas vingrinājumi.

Problēmas ar miegu un pamošanās laikā no 01.00 līdz 03.00 – liecina par dusmām

Šis enerģiskais meridiāns saistāms ar aknām. Pamošanās šajā laika posmā liecina par dusmām un pārlieku lielas “jaņ” enerģijas. Lai mierīgi izgulētos, dzeriet aukstu ūdeni un meditējiet.

Pamošanās laikā no 03.00 līdz 05.00 – liecinieks, ka pie jums vēršas Augstākie spēki

Šis laika sprīdis saistīts ar nelielu bēdu izjūtu. Ja jūs mostaties šajā laikā, tas var liecināt par Augstāko spēku vēlmi vērst jūs pareizā mērķa virzienā. Lai iemigtu no jauna, izmantojiet elpošanas tehnikas un lūgšanas.

Pamošanās laikā no 05.00 līdz 07.00 – emocionālo bloku pazīme

Šis laika posms enerģētiski saistīts ar cilvēka resno zarnu. Turklāt, ja mostaties šajā laika posmā, jums novērojami kaut kādi emocionālie bloki. Lai atkal aizmigtu, mazliet pastiepiet muskuļus vai aizejiet uz tualeti.

Cilvēka organisms ir apbrīnojams mehānisms. Ja mēs iemācīsimies ieklausīties un pievērst uzmanību tam, ko organisms mums cenšas paziņot, mēs spēsim uzlabot gan emocionālo, gan fizisko dzīves daļu.

Noteikti dalieties ar šo rakstu arī ar citiem!

avots

Pievienot komentāru