Ja jūsu attiecībās ir šīs trīs lietas, tad tās ir sen mirušas un nav reanimējamas

Laulība ir trausla lieta, kas spēj ātri iznīkt neprasmīgās rokās. Milzum daudz faktoru ietekmē divu cilvēku attiecības un katru dienu izraisa dažādus pārbaudījumus. Raksta portāls Kokteilis.lv.

Lūk, dažas ikdienišķas lietas, kas spēj sagraut divu cilvēku savienību pavisam īsā laikā…

1. Neprasme klausīties un dzirdēt

Lai cik dīvaini neliktos, tieši šis iemesls ir viens no biežākajiem, kāpēc cilvēki nolemj iet katrs savu ceļu. Pirmajā brīdī šķiet, ka tas nav nekas sevišķs. Un tomēr! Ir ļoti svarīgi saprast, kāpēc ir nepieciešams ne tikai klausīties, ko jums saka mīļotais cilvēks, bet arī iedvest jēgu un nozīmi šīm lietām.

Risinājums: centieties vairāk runāt viens ar otru. Apspriediet to, kas jūs uztrauc un interesējaties, kas uztrauc jūsu otro pusīti. Tas ir ļoti vienkārši, bet neticami efektīvi!

LASI VĒL: Pārsteigums vīram, kurš izlēma aiziet no sievas pie mīļākās

2. Uzmanības trūkums

Ja viens no partneriem pārstāj attiecībās saņemt nepieciešamās emocijas, rūpes un atbalstu, ar laiku šīs attiecības būs izrunājamas tikai pagātnē. Cilvēkiem ir svarīgi, lai blakus būtu cilvēks, kurš ir spējīgs atbalstīt gan grūtā mirklī, gan dalīt priekus.

Risinājums: iemācieties izrādīt savam partnerim uzmanību un veltiet viņam vairāk smaida un atbalsta. Piezvaniet viņam darbadienas vidū, lai uzzinātu, kā rit viņa diena un pajautājiet, kāds ir viņa nosakņojums.

LASI VĒL: Pārsteigums vīram, kurš izlēma aiziet no sievas pie mīļākās

3. Dažādības deficīts

Jūs dzīvojat kopā, kas nozīmē, ka esat pakļauti rutīnas riskam. Jūs viens otru esat sākuši uztver kā “ikdienas sastāvdaļu”, esat pārstājuši attīstīties un cienīt viens otru. Bieži izvēlaties vakarā partneros televizoru un pulti, nevis otru cilvēku.

Risinājums: Padariet krāsaināku jūsu dzīvi! Uzaiciniet savu partneri uz kino vai restorānu. Iemācieties izteikt komplimentus un sāciet pievērst vairāk uzmanības savam ārējam izskatam, jo ikviens ir priecīgs sev blakus redzēt cilvēku, kas ar sevi ir apmierināts!

Pievienot komentāru