Kā saglabāt kājām siltumu, ja nepalīdz pat silti ziemas zābaki un zeķes? Kāpēc es par to nezināju iepriekš?

Lai kājas būtu siltas, šeit būs vienkāršs un efektīvs veids, kas palīdzēs sasildīties nieka 5 minūtēs. Lēnas asinsrites dēļ kājas ātri kļūst aukstas, kas izraisa dažādas nepatīkamas sekas, bet kā pasargāt sevi no saaukstēšanās, cistīta, nieru slimībām un visa pārējā?

LASI VĒL: Pret klepus zelta recepte uz piena bāzes: šīs karstās zāles pieceļ no slimības gultas uz viens un divi!

Kā saglabāt kājas siltas, ja nepalīdz pat silti ziemas zābaki un zeķes? Ir viens vienkāršs un efektīvs veids, kas palīdzēs sasildīties nieka 5 minūtēs! Lai to izdarītu, jums būs nepieciešamas šķēres, pildspalva (marķieris) un siltuma atstarotājs (jūs varat iegādāties folijas siltuma atstarotāju, tas ir atrodams aiz akumulatoriem darba rīku veikalā).

Kā pagatavot?

Izņemiet zoli no ziemas apaviem un novietojiet to uz siltumu atstarojošā materiāla. Izmantojiet pildspalvu vai marķieri, lai apvilktu zoles malas. Izmantojiet šķēres, lai izgrieztu iegūto zoli no siltuma atstarojošā materiāla un ievietojiet to zābakos zem parastās zoles un vēl viens svarīgs punkts: lai kājas labāk elpotu, zolē izduriet dažas caurumus ar diametru 3-4 mm.

LASI VĒL: Uzvāriet banānu, izdzeriet šo ūdeni uz nakti un redzēsiet, kas notiks

Tagad jūsu kājas nebūs aukstas, jo siltuma atstarotājs tām atgriezīs siltumu un novērsīs aukstuma iekļūšanu zābakā. Novēlam siltumu pat visaukstākajā laikā!

Pievienot komentāru