Kandavas novada svētku tiešraide no Kurzemes Radio izbraukuma studijas

25. maijā plkst. 14.00 – 19:00 Kurzemes Radio ēterā tiešraide no Kandavas novada svētkiem kopā ar radio personībām Daci Blathenu un Kārli Neimani. Piecu stundu tiešraides laikā informācija par koncertiem, aktivitātēm, notikumiem un citiem pārsteigumiem, ko būs iespējams piedzīvot ikvienam Kandavas viesim.

Pirmo reizi 22 gadu Kurzemes Radio skanēšanas laikā tiek veidota ciešāka sadarbība ar Kandavas novada domi, piedāvājot klausītājiem nebijušu iespēju radio ēterā dzirdēt, kā tiek svinēti Kandavas novada svētki. Tiešraides laikā radio personības iepazīstinās ar svētku programmu un plānotajiem pasākumiem, kā arī būs dažādas intervijas ar organizatoriem, dalībniekiem un, protams, svētku viesiem. Papildinošs elements noteikti būs īpaši sagatavota dziesmu liste, kas tiks veidota, lai radio klausītājs sajustu Kandavas šarmu un svētku neaizmirstamo piedzīvojumu.

25. maijā no plkst. 14.00 Kurzemes Radio ēterā tiešraidi no izbraukuma studijas kopā ar Daci Blathenu un Kārli Neimani var klausīties www.kurzemesradio.lv vai apraidē Kurzemes Radio raidītāju tīklā: Talsos, Kuldīgā FM 106,4; Liepājā FM 88,4; Ventspilī FM 107,9; Saldū FM 98,9; Tukumā, Jūrmalā FM 92,4 un Jelgavā FM 92,6.

Kandavas novada svētku radio – Kurzemes Radio

Pievienot komentāru