Kas sagaida katru no zodiaka zīmēm 2021. gadā? Ko liktenis ir sagatavojis un kādu pieredzi nesīs jaunais gads?

2021. gads ir uzplaukuma un svētku periods emocionālo jūtu ziņā. Zodiaka apļa pārstāvji jutīsies labāk, un viņu garastāvoklis uzlabosies. Līdz ar pavasara siltuma atnākšanu sāksies arī siltas attiecības ar cilvēkiem, it īpaši tas notiks gada vidū, bet nevajadzētu priecāties pirms laika, jo bez izņēmuma visām zodiaka zīmēm būs jāpiedzīvo vētraini notikumi un satraucoši brīži.

Ko liktenis ir sagatavojis, un kādu pieredzi nesīs šis gads?

Auns: Pārvarot slikto garastāvokli gada sākumā, jūs nokļūsiet mīlestības un draudzības laikos. Centieties izmantot labvēlīgo apstākļu kopumu, lai tiktu galā ar grūtībām darbā februāra mēnesī, kas martā atkal var pasliktināties. Fortūna var vai nu mīļi tev uzsmaidīt, vai arī pagriezt tev muguru. Tāpēc daudzas grūtības būs jāpiedzīvo pilnīgā vientulībā.

Vērsis: Šis gads sniegs jūsu dzīvē uzlabojumus mājas dzīvē, izveidos jaunas draudzības un palīdzēs visbeidzot tik galā ar sirds līkločiem. Centieties līdz aprīļa vidum sakārtot visas svarīgās lietas un ievirzīt tās pareizajās sliedēs. Nozīmīgi notikumi sastībā ar darbu jūs sagaida, iespējams, jūnijā. Kādam visu vasara būs nepieciešama jūsu palīdzība. Tajā pašā laikā jums būs jāpacieš gan nodevība, gan krāpšana.

Dvīņi: Gada sākums jums būs labvēlīgs periods, ja nepieļausiet kļūdas, jo tas var sasiet jums rokas. Auglīgākais periods jums ir marts – jūlijs. Šajā laikā, iespējams, jums būs jādodas komandējumā. Labas ziņas gaidāmas septembrī. Gada beigās finansiālā situācija ievērojami uzlabosies. Atliek pieņemt pareizos lēmumus, un tad līdz oktobrim jums noteikti paveiksies visos jautājumos, bet novembrī jūs var sagaidīt vilšanās no bezjēdzīgiem darbiem.

LASI VĒL: Uzvāriet banānu, izdzeriet šo ūdeni uz nakti un redzēsiet, kas notiks

Vēži: Šis jums būs dvēseles impulsu un patīkamu upuru gads jūsu tuvākā labā. Fortūna dod priekšroku tiem, kas mācās. Mīlestībā vajadzētu būt piesardzīgiem pret konfliktiem un strīdiem it īpaši pēc vasaras perioda. Grūtības darbā palielināsies septembra sākumā. Iespējams emocionāls uzliesmojums ģimenē un attiecībās ar mīļajiem un draugiem. Vēžiem decembrī būs jāpacieš ārējo faktoru ietekme, kas neļaus patiesi uztvert apkārtējo pasauli un ietekmēs ikdienas dzīvi.

Lauva: Jums šis gads emocionāli būs diezgan saspringts. Attiecības ar tuviem cilvēkiem var sašķobīties, taču gaidāmi panākumi darbā. Iespējams jūs dosieties garā ceļojumā. Ir iespējami sarežģījumi kādu formalitāšu kārtošanā, tomēr visi jautājumi ar oficiālajām varas iestādēm tiks ātri atrisināti. Svarīgi jaunumi augustā var ietekmēt jūsu plānus. Ne visai labvēlīgie notikumi darba vietā augustā ieviesīs korekcijas, bet gaidāmi uzlabojumi oktobrī. Martā un decembrī jums būs jāpiedzīvo vētrainu emociju vilnis, ko izraisīs atmiņas no pagātnes.

Jaunava: Gada sākumā jums būs radoša lejupslīde, nesāciet jaunu biznesu, pārejiet uz jau labi izveidotu darbību pabeigšanu. Iespējama peļņa prēmijas vai cita maksājuma veidā jūsu darba vietā. Pirmais pusgads būs labvēlīgs sirdslietu un biznesa saišu stiprināšanai. Attiecībās ar bērniem veidosies savstarpēja sapratne. Nav izslēgta palīdzība jūsu ģimenei no ārpuses, kas nāks pavasara beigās. Augustā būs iespēja veikt dārgu, bet nepieciešamu pirkumu. Oktobrī jūs var sagaidīt nepatikšanas. Jaunavām nāksies saskarties ar tukšiem solījumiem un vilšanos, maijā un novembrī.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru