Katru gadu ievācu upeņu lapas – brīnumlīdzekli locītavu un nieru veselībai!

Lielais vitamīnu C, K un P daudzums padara upeņu lapas par lielisku līdzekli aterosklerozes ārstēšanā un profilaksē. Upeņu lapās esošās vielas lieliski tiek galā ar virsnieru problēmām, kā arī spēj risināt Adisona slimības radītās kaites, kuras parasti spēj risināt tikai ļoti spēcīgi hormonālie līdzekļi.

Upeņu lapu nostādījums, lietots pareizos daudzumos, izvada no organisma lieko urīnu un skābeņskābes daudzumu, kā rezultātā šādi ārstējot podagru un reimatismu. Tiem, kas cieš no nieru problēmām, ieteicams apliet 3 ēdamkarotes upeņu lapu ar 0,5 l verdoša ūdens.

Pēc 15-20 minūtēm ūdeni nokāsiet, no lapām izpiediet visu ūdeni, lieciet masu uz uguns un ļaujiet tai sākt vārīties. Ieberiet šajā maisījumā arī 2 ēdamkarotes upeņu un ļaujiet masai stāvēt tik ilgi, kamēr tas viss atdziest.

Dzeriet pa 0,5 glāzēm šī dzēriena un apēdiet tajā esošās ogas. Visu šo daudzumu nepieciešams izdzert vienas dienas laikā. Katru dienu gatavojiet aizvien jaunu līdzekli. Ārstēšanās kurss – 1 mēnesis. Jūs palīdzēsiet ne tikai savām nierēm, bet visam organismam kopumā.

Neiralģija atkāpsies, ja 4 ēdamkarotes kaltētu upeņu lapu rūpīgi sajauks kopā ar sasmalcinātu mizu, 1,5 citroniem un 3 ēdamkarotēm kaltētu melisas lapu. Visas iepriekš minētās sastāvdaļas aplejiet ar 500 ml verdoša ūdens, nostādiniet maisījumu kā minimums 6 stundas. Lietojiet nokāstā veidā pa 100 ml apmēram 30 minūtes pirms ēšanas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru