Lūk, ko nozīmē, kad sapnī redzi mirušu tuvinieku. Viņiem var būt speciāls ziņojums priekš tevis

Ja tu esi kādreiz zaudējis tuvu un mīļu cilvēku, tad noteikti zini, ka viņa zaudējuma sāpes var izjust visu savu dzīvi, līdz kādu dienu iegūsti zināmu mierinājumu.

Un, kad mēs piedzīvojam tuva cilvēka nāvi, mums nereti šķiet, ka šo cilvēku redzam it visur, un nereti viņš atnāk pie mums sapnī.

Ko tas varētu nozīmēt? Tā ir vienkārša prāta spēle vai tas nozīmē vēl kaut ko?

Viņi pasaka, ka viss ir kārtībā!

Laurī Mūra, psiholoģe-mēdijs, uzskata, ka, ja redzi mirušos tuviniekus sapnī, tā ir zīme tam, ka viņi grib nodot tev kādu ziņu. Piemēram, tavs mīļotais cilvēks var tevi apciemot sapnī, lai tev pateiktu, kas ar viņu viss ir kārtībā un, ka viņi veiksmīgi nokļuvuši “otrā pusē”.

Viņi tevi atbalsta.

Vai arī tavs mīļotais cilvēks var tevi apciemot sapnī, lai pateiktu, ka viņš atbalsta tevi un tevis pieņemtos lēmumus kopš viņa nāves brīža.

Viņi tevi mīl.

Reizēm vienīgais vēstījums, ko tev grib nodot mirušais tuvinieks ir tas, ka viņš tevi vienkārši mīl. Pēc viņa apciemojuma sapnī tu vari sajust mierinājumu un prieku.

Viņi tevi brīdina.

Tomēr var būt gadījumi, kad tu nejūti mieru un tā vietā izjūti bailes vai šausmas pēc mirušā tuvinieka apmeklējuma sapnī. Šajā gadījumā mirušais cilvēks var mēģināt tevi brīdināt par kaut ko, un tad viņš sapnī var šķist biedējošs vai “dīvains”.

Viņi tevi vada.

Vairumā gadījumu tavs mīļotais cilvēks ne vienmēr sapņos ar tevi runā, bet pārraida savu ziņu telepātiski. Bet, pat ja viņš klusē, tas ir arī sava veida paziņojums.

Ja tu bieži sapņo par saviem mirušajiem mīļajiem, zini, ka neesi viens pats. Laurī Mūra saka, ka viņi ierodas pie gandrīz visiem. Bet, ja šādu sapņu nav, tas var nozīmēt, ka tu joprojām pārdzīvo zaudējumu, vai, iespējams, vienkārši neatceries savus sapņus. Viens no labākajiem veidiem, kā iegaumēt savus sapņus, ir ieviest sapņu dienasgrāmatu.

Vēl viens veids kā ieraudzīt mirušu tuvinieku sapnī – gulēt ar viņa fotogrāfiju vai domāt par viņu pirms miega.

Bet tev bieži sapnī nāk mirušie tuvinieki? Tas tevi biedē?

avots: guff.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Malda Freiberga</cite>

    Jā, man mamma nāk sapņos brīžos, kad man ir grūta situācija dzīvē, viņa man dod norādījumus, kā lai es savu dzīvi uzlabotu vai arī sevi pasargātu no nelabvēļiem.

Pievienot komentāru