Mācītājs pajautāja bērnunama darbiniecei: “Kāpēc visi bērni klusē? Un neviens pat neraud…”Un to viņš izdzirdēja…

Mīlestība – tā ir sajūta, kas spārno, dod ticību labākajam un sniedz dzīvei jēgu. Ir ļoti svarīgi dalīties ar savu mīlestību, jo īpaši ar bērniem. Nevajag ignorēt viņu ciešana un uzskatīt viņu bailes par nebūtiskām.

Šis ir kāda ģimenes pāra stāsts, kas nevienu neatstās vienaldzīgu.

Ģimenes pāris, Daina un Mets, ir pazīstami kopš bērnības. Viņi mācījās vienā skolā, un jau tad bija viens otrā iemīlējušies. Pēc tam viņi apprecējās, un viņiem piedzima brīnišķīga mazulīte Luella.

Daina nesen sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfiju, kurā viņa guļ gultiņā kopā ar meitiņu. Šo fotogrāfiju uzņēma viņas vīrs, kad atnāca mājas no darba. Bet lasītājus vēl vairāk aizkustināja stāsts, kas tika ievietots zem fotogrāfijas.

“Pirms pāris dienām mana meita Luella stipri raudāja – viņai nāk zobiņi. Lai kaut kā meitiņu nomierinātu, es apgūlos viņai blakus gultiņā. Meitiņa nomierinājās, un es aizmigu…Pamodos, kad Mets jau bija mājās. Es paskatījos uz viņu – viņa acīs mirdzēja asara, un viņš uzvedās kaut kā satraukti. Es painteresējos, kas viņu satrauc. Vīrs teica, ka viss ir kārtībā. Vienkārši, kad viņš ieraudzīja mūs abas guļam, viņš saprata, cik ļoti mīl mani un mūsu meitiņu. Vēl viņš piebilda, ka šī situācija viņam atgādina stāstu, ko mums izstāstīja mūsu mācītājs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru