Meitene izdomāja šādu, jauku veidu, lai bērni nebaidītos no sistēmas. Un savāca naudu, lai to izgatavotu!

Slimnīca priekš bērniem var izrādīties briesmīga vieta. Un īpaši biedējoša iekārta var šķist sistēma. Maza meitene vārdā Ella atrada risinājumu šai problēmai: Medi Teddy – plīša lācis, kuru var piestiprināt pie statīva.

Ella zina, ko viņa dara. 7 gadu vecumā meitenei tika diagnosticēta idiopātiska trombocitopēniska purpura, slimība, kas iznīcina trombocītus un palielina traumu un asiņošanas risku. Tā rezultātā viņai tika pielikta zāļu sistēma ik pēc astoņām nedēļām.

Lasi arī: 

Kurā mēnesī dzimst paši gudrākie bērni pēc zinātnieku domām. Ja varētu uzminēt…

“Kad man bija pirmā infūzija, es biju pārsteigta un nedaudz nobiedēta ar sistēmas adatas un sistēmas medicīniskā aprīkojuma izmēru. Un, lai to visu neredzētu, es izdomāju piestiprināt pie statīva Medi Teddy. Es ceru, ka Medi Teddy jums palīdzēs tāpat, kā viņš palīdzēja man!”, – stāsta meitene.

Sakarā ar to, ka viņa slēpa infūzijas maisiņu rotaļu lācī, viņai izdevās pārvarēt viņas bailes. „Teddy Medi mērķis ir slēpt infūzijas maisu ar asinīm, asins atvasinājumiem vai zālēm.”

Lasi arī: 

Bērniem ir jābūt laimīgiem, un nevis “labākajiem”. Kur noved dzīšanās pēc “vislabākā no labākajiem”

Šis izgudrojums neapšaubāmi kalpos daudziem bērniem, kā arī pieaugušajiem. Meitenes māte un Ella, kas tagad ir jau 12 gadus veca, savāca naudu GoFundMe, lai finansētu 500 rotaļu lāču ražošanu bezmaksas izplatīšanai slimnīcā bērniem.

Uz doto brīdi viņa ir savākusi 19 000 dolāru: satriecoši panākumi šai mazajai meitenītei! Ella, tu esi malacis!

avots: demotivateur.fr

COMMENTS

Pievienot komentāru