Pacentieties atnākt mājās uz vakariņām, un vēl 7 noteikumi labai dzīvei

Vienmēr izvēlieties vairāk sēt, nekā pļaut. Neskopojieties, pie jums viss atnāks simtkārtīgi.

Mūsu dzīves grāmatu mēs rakstām paši. Un, kādai tai ir jābūt, nosakām tikai mēs – ar izvēles palīdzību, ko pieņemam katru dienu. Šo izvēļu ir simtiem, un ar laiku tām piemīt īpašība uzkrāties, un rezultātā arī noteikt katra cilvēka likteni.

Vai jūs esat aizdomājušies, kā izskatās mūsu izvēle? Ko izvēlaties jūs?

Piedāvājam jums astoņus izvēles variantus, ar kuru palīdzību jūs varat pārveidot dzīvi līdz nepazīšanai. Jūs dzīvosiet labklājībā un pārticībā, jums veiksies burtiski visā, ko esat iecerējuši.

Izvēlieties personības izaugsmi.

Mums visiem patīk pasapņot un parunāt par to, cik lieliski būtu pilnveidoties un augt. Jo īpaši, kad izlasām kādu motivējošu publikāciju vai grāmatu. Bet, kā likums, tikai daži to iemieso savā dzīvē. Kaut gan, ja tā padomā – kas gan tur ir tik sarežģīts?

Un tomēr lielākā daļa no mums neko vai ļoti maz ko dara savas personīgās izaugsmes labā reālajā dzīvē. Runa ir par to, lai regulāri nodarbotos ar fiziskiem vingrinājumiem, atliktu naudu nākotnes iecerēm (kaut pa drusciņai), izlasītu vismaz vienu (labākajā gadījumā divas-trīs un vairāk) grāmatas mēnesī, katru dienu piecelties vismaz par pusstundu agrāk, atrast sev jaunu hobiju, kas priecētu sirdi un dvēseli.

Tas ir, pieņemt lēmumu kļūt par to cilvēku, kurš savā Ceļojumā turpinās augt katru dienu.

Izvēlieties uz ļaunu neatbildēt ar ļaunu.

Mēs dzīvē satiekam ļoti dažādus cilvēkus: ne tikai labsirdīgus un gudrus, bet arī skaudīgus, ļaunus, kuri mums dara pāri. Saprotams, ka mums ne reizi vien radīsies kārdinājums atbildēt viņiem ar to pašu. Bet nepadodieties šim kārdinājumam.

Kad jums melo – vienalga stāstiet patiesību. Kad jūs cenšas aptīt ap pirkstu – vienalga spēlējiet pēc noteikumiem. Saprotams, ka dažreiz būs ļoti grūti, bet ticiet, rezultātā uzvarēsiet tieši jūs, un nevis ļaunais un melīgais cilvēks.

Bet pats galvenais – jūs mierīgi pa naktīm gulēsiet. Un tas nebūt nav mazsvarīgi.

Izvēlieties atbrīvoties no sliktiem un kaitīgiem ieradumiem.

Iesākumā pieņemiet stingru lēmumu uz visiem laikiem atbrīvoties no ieradumiem, kas kaitē jūsu veselībai un dzīves kvalitātei. Jau šodien, un nevis no pirmdienas vai Jaunā gada. Izvēlieties vienu tādu i eradumu un pasakiet: “Stop, tagad šo izbeigsim”.

Ja neziniet, kā – pajautājiet padomu draugiem, paziņām. Uz kādu laiku aizmirstiet par pārējiem, izvēlieties vienu, un – uz priekšu. Atmetiet smēķēšanu, atdodiet beidzot parādus, sāciet pareizi ēst un vairāk kustēties, lai atbrīvotos no liekā svara.

Izvēle jāizdara jums. Pats galvenais ir izlēmīgums un uzstājība.

Izvēlieties strādāt gudrāk.

Vai jūs jūtaties izspiests, gluži kā citrons un jūs neko neuzspējat? Kad kaut kas tamlīdzīgs notiek ar mani, es sākumā cenšos izanalizēt, cik laika es tērēju darbam. Kāpēc palieku darbā līdz vēlam vakaram, un kas izraisa manā dzīvē valdošo haosu?

Kad jūs organizējat savu darbu, iemācieties racionāli izmantot savu darba laiku, netērējot to maznozīmīgām un nepavisam nevajadzīgām lietām. Jūs nevarat pat iedomāties, cik daudz laika jums atbrīvosies, lai sazinātos ar radiniekiem, lai atpūstos un pievērstos savam hobijam.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru