Pēc saderināšanās gredzena pazaudēšanas sieviete ļoti ilgi raudāja. Pēc 13 gadiem to atrada ļoti neparastā vietā

Svarīgas dārglietas pazaudēšana, it īpaši, ja tai ir kāda simboliska nozīme, protams, nav ļoti patīkami. 84 gadus veca sieviete no Kanādas izjutusi to uz savas ādas. Marija Grema vairāk nekā 60 gadus pavadījusi savā fermā Albertā, Kanādā, kopā ar savu vīru Normanu.

LASI VĒL: 42 gadus vecais miljardieris grib nodzīvot 150 gadus. Lūk, 11 lietas, kuras viņš dara savā labā. Vajag no viņa pamācīties!

Pirms trīspadsmit gadiem, strādājot dārzā, viņai pēkšņi noslīdēja gredzens. “Mēs visu pārmeklējām: gredzenu nekur neatradām,” Marija atceras. Normans nomira pirms pieciem gadiem, tūlīt pēc savas sešdesmitās dzimšanas dienas.

Viņš tā arī neuzzināja par šo zaudējumu. Šonedēļ Marija saņēma neticamu pārsteigumu. Saimniecība, kurā pāris dzīvoja, jau vairāk nekā 100 gadus piederēja viņu ģimenei. Maz ticams, ka kāds gaidīja šādu notikumu pavērsienu.

“Es uzreiz sapratu, ka esmu kļuvusi par liecinieci neticamam pārsteigumam,” Marija atceras.

Neilgi pēc notikušā Marija par šo situāciju pastāstīja meitai. Arī meita Kolina bija šokēta. Droši vien kas tāds ir iespējams tikai reizi miljons gados. Pagāja 13 gadi, un tas bija patiesi negaidīts notikums. “Es pamēģināju to uzmērīt, gribēju pārbaudīt vai tas man vēl der. Bija tieši laikā!”

LASI VĒL: Lūk, kādas lietas atnes veiksmi dažādām zodiaka zīmēm. Talismans kabatā

Neticams stāsts, vai ne? Ja raksts jums patika, noteikti dalieties tajā ar radiem un draugiem!

Pievienot komentāru