Piecas pazīmes, ka jūsu dzimtā ir bijušas raganas

Daudzās kultūrās tiek uzskatīts, ka cilvēks piedzimst ar noteiktu “bagāžu”, ko veidojušas viņa ģimenes iepriekšējās paaudzes.

Ja veicam analoģiju ar zinātni, tad var teikt, ka kopā ar unikālu gēnu komplektu jaundzimušais iegūst arī zināmu enerģētisku pūru. Piemēram, no dzimtas īpašībām ir atkarīga dabiskā aizsardzība, nosliece uz vienām vai citām paranormālām spējām. Ja kāds no jūsu senčiem ir nodarbojies ar ekstrasensoriku, tad jūs noteikti mantosiet informāciju par to. To nav grūti noskaidrot.

5 pazīmes, ka esat burvja mantinieki

Spilgti sapņi, vīzijas, redzējumi

Viss sākas vēl bērnībā ar spilgti reālistiskiem sapņiem. Dažreiz tie ir simboliski, var piepildīties. Tādējādi parādās gaišredzība, ar ko jūs varēja apbalvot senči. Ja spējas iedzimtas, tās varēja attīstīties tālāk, un nu kopā ar spontānām vīzijām var iegūt konkrētas atbildes uz saviem jautājumiem. Ja jūs esat pamanījuši šādu pazīmi pie sevis, tad pamēģiniet attīstīt sevī spēju paredzēt nākotni.

Tuvība ar dabu

Cilvēks, kurš ir mantojis maģiskas spējas, viegli kontaktējas pat ar agresīviem dzīvniekiem. Faunas pārstāvji labi sajūt iekšējo spēku, jo necenšas uzbrukt tā avotam. Kā likums, iedzimtām raganām nav nekādu zoofobiju, pat, ja tie ir zirnekļi, vaboles, grauzēji un reptiļi. Iedzimti burvji tikpat veiksmīgi mijiedarbojas ar dabas stihijām un floru. Piemēram, viņiem nav bail no negaisa, bez ierīcēm orientējas apkārtnē un nemaldās pa mežu. Viņu iekšējā sajūta vienmēr ved viņus pa pareizo ceļu. Bērnībā tas var izpausties kā koku, augu un pat akmeņu “humanizāciju”.

Fiziskās īpatnības, zīmes, skatiens

Iedzimto magu ārējais izskats ne vienmēr ir nežēlīgs, jo īpaši tajos gadījumos, kad viņi paši nenojauš par savām spējām. Tomēr viņus var atšķirt ar kādu pazīmi, kas norāda uz viņu piederību magu dzimtai (dažādu krāsu acis, dzimumzīmes, neparastas dzimumzīmju formas). Atsevišķi jāpiemin skatiens, jo acis ir mūsu dvēseles spogulis. Ja jums bieži saka, ka jums ir smags skatiens, kas jūtams pat no aizmugures, visticamāk, ka jūs esat mantojis kādas spējas no saviem iepriekšējiem asinsradiniekiem.

Domu materializācija

Viena no redzamākajām maģisko spēku pazīmēm. Kamēr vieni gadiem ilgi attīsta spēju vizualizēt, jūs viegli savā iztēlē radat noteiktas vīzijas vai darbības, kas pietiekoši ātri atkārtojas fiziskā līmenī. Visparastākās pazīmes: zvans no vajadzīgā cilvēka, vienkāršu vēlmju piepildīšanāss, vēlamā amata vai nepieciešamās naudas summas iegūšana.

Ietekme uz citiem cilvēkiem

Runa ir ne tikai par spēju manipulēt ar apkārtējiem, bet arī par neizskaidrojamu iedarbību uz viņu dzīvi un likteni. Par tipisku tādas ietekmes piemēru ezotēriķi uzskata noskaudumu. Vajag vien iedzimtajai raganai kādu noskaust, kā pavisam drīz tā īpašniekam sāks neveikties. Tā strādā spēks tiem, kuru dzimtā bijuši melnās maģijas praktizētāji. Notiek arī tā, ka piepildās arī labi novēlējumi. Ja jūsu labie nodomi materializējas ar neparastu precizitāti, ir diezgan liela ticamība tam, ka jūs esat gaišo spēju īpašnieks.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru