Pieci, visstulbākie iemesli, lai precētos. Nekad tā nedariet!

Laulības var mūs padarīt laimīgākus un veselīgākus. Bet tikai tajā gadījumā, jau laulību pamatā ir mīlestība.

Jā, dzīvē mēdz būt dažādi. Bet laulības nav kas tāds, ar ko var spēlēties. Tas ir nopietns solis, kur viss ir jāapdomā un jāapsver. Stāties laulībā vienkārši tāpat vai bērnības aizvainojuma dēļ – tas ir ļoti slikts lēmums.

Ja jūs vēlaties savu dzīvi saistīt ar otru cilvēku, pārliecinieties, ka jūs veidosiet ģimeni ne pēc tiem iemesliem, kas uzskaitīti zemāk.

Lai kaut ko pierādītu .

Mūsu kultūrā laulības ir kā kaut kāda balva, panākumu, labklājības, laimes simbols. Rezultātā cilvēki negribot izmanto laulības, lai pierādītu kaut ko apkārtējiem vai paši sev. Bet laulības neatrisinās tādas problēmas, bet gan radīs klāt vēl jaunas.

Lai par kādu rūpētos.

Vēlme rūpēties par citiem ir ļoti spēcīga un pilnīgi normāla. Bet nav normāli tad, kad rūpes ir vienīgais iemesls, lai precētos, jo tādējādi jūs nokļūstat atkarībā, un attiecības var nebūt vienlīdzīgas.

Lai sajustu savu vērtīgumu.

Ja jūs jūtat, ka mīlestība veido jūsu pašvērtējumu, jūs lepojaties ar faktu, ka jūs mīl – tas ir trauksmes signāls. Mūsu pašvērtība nāk no mūsu apziņas, un neviens pasaulē nespēj to izveidot mūsu vietā.

Jo ir pienācis laiks.

“Pulkstenis tikšķ” – ko tādu bieži varam dzirdēt no citiem cilvēkiem. Jums ir pašiem jāvada sava dzīve, un nav jāklausās svešu cilvēku muļķīgajos stereotipos.

Lai būtu ģimene, kas jums nekad nav bijusi.

Bērnības traumas ir grūti ārstējamas. Viskārdinošākais veids, kā izvairīties no sāpēm, ir ticēt fantāzijai, ka laulības sniegs jums ģimeni, kura jums nekad nav bijusi. Bet diemžēl laiku pagriezt atpakaļ nav iespējams. Ārstējiet savus bērnības traumas un palaidiet vaļā aizvainojumu. Tikai pēc tam precieties.

Ko jūs par šo visu domājat?

avots: psychologytoday.com

Pievienot komentāru