Pilnīgs tabu. Kādas frāzes aizliegts teikt dažādu Zodiaka zīmju sievietēm

Auns

Izvairieties no vārda “NĒ”. Nekad Auna sievietei nesakiet “nē”, jo īpaši, ja tā ir atbilde uz viņas lūgumu vai uzaicinājumu. Sieviete-Auns ir ļoti aktīva, viņai patīk sacensties un meklēt piedzīvojumus. Ja jūs viņai atteiksiet, pasakot nē, viņa padomās, ka esat pārāk vājš viņai. Un, ja jūs jau esat attiecībās ar Aunu, viņa vār sākt šaubīties, vai esat viņai piemērots partneris. Vēl viena Aunu ausīm nepatīkama frāze ir: “Es labāk pasēdēšu maliņā”. Nevajag kaut ko tamlīdzīgu izrunāt savas mīļotās sievietes-Auna klātbūtnē. Tā jūs viņas acīs varat ievērojami samazināt savu vērtību.

Vērsis

Izvairieties no frāzes, kas saistīta ar apetītes un ēdiena tēmu. Kas notiks, ja savai draudzenei-Vērsim pateiksiet: “Vai tiešām tu to visu apēdīsi?” vai arī: “Tu joprojām esi izsalkusi?” Viņai, visticamāk, nepatiks tamlīdzīgi jautājumi, un viņa šo punktu pievienos savam sūdzību sarakstam, kas tika izveidots pret jus. Nekad neaizskariet apetītes un ēdiena tēmu pat, ja jūsu sieviete-Vērsis ir tieva kā meodele. Tas, kad, kā un cik daudz viņa ēd, attiecas tikai un vienīgi uz viņu. Un viņai pavisam noteikti nav vajadzīgi citu cilvēku komentāri par šo tēmu. Vērsis patiešām gūst baudu no ēdiena. Ar saviem muļķīgajiem jautājumiem jūs viņu tikai nokaitināsiet.

Dvīņi

Izvairieties no frāzes: “Saproti mani pareizi”. Kad jums ir darīšanas ar Dvīņiem, jums savos izteikumos ir jābūt piesardzīgiem. Dvīņi ir lieliski komunikāciju speciālisti un skaistas runāšanas meistari. Viņi ļoti rūpējas par to, lai pareizā laikā izmantotu pareizos vārdus un frāzes. Nekad sieviešu-Dvīņu klātbūtnē nesakiet tādas frāzes kā: “Saproti mani pareizi”. Dvīņi kā reiz visu izdarīs tieši otrādi, un jūsu frāzi uztvers nepareizi.

Vēzis

Izvairieties no frāzēm: “Vai tev ir slikts noskaņojums?”vai arī “Vai tev ir kritiskās dienas?”. Sievietes-Vēži ir ļoti emocionālas. Lielākajā daļā gadījumu tas ir ļoti labi, jo viņas ir līdzcietīgas un prot just līdzi citiem. Bet šim jūtīgumam ir arī otra puse: viņi var pārāk asi reaģēt un pārāk jūtīgi uztvert pat to, kas jums likās pilnīgi nekaitīgs. Viena no sliktākajām lietām, ko jūs varat pateikt, ir: “Vai tev ir kritiskās dienas?” vai arī “Vai tu vienmēr esi tik drūma?”. Kad jūs tamlīdzīgas lietas sakāt sievietei-Vēzim, jūs varat pretī saņemt negaidītu agresiju, par ko pārvērtīsies viņas emocionalitāte. Nevajag viņu kaitināt ar tamlīdzīgu nepieklājību.

Lauva

Izvairieties no frāzes: “Kas tas Tev tāds mugurā?” Sievietei-Lauvai patīk skatieni, un viņa vienmēr izskatās fascinējoši. Viņa lepojas ar savu ārējo izskatu. Un viņai uz to ir visas tiesības. Jo katru reizi, kad viņa ienāk istabā, visi skatieni ir vērsti tikai un vienīgi uz viņu. Bet runa nav par nevainojamu ārējo izskatu. Sievietei-Lauvai vēl ir arī augsts intelekta līmenis, laba humora izjūta un, protams, neapturama kaisle un ugunīgums. Viņai nav problēmas ar pazeminātu pašvērtējumu. Viņa sevi uzskata par labāko. Tāpēc, ja dosiet sievietei-Lauvai kaut mazāko mājienu par to, ka viņas apģērbā kaut kas nav īsti labi, jūs būsiet viņu nāvējoši aizskāris. Kontrolējiet savus izteikumus par sievieti-Lauvu, savādāk jums vajadzēs kontrolēt viņas visai asos nadziņus.

Jaunava

Izvairieties no frāzes: “Tu uzdod pārāk daudz jautājumus”. Jaunavas ir intelektuālas, centīgas un gudras. Viņām patīk pētīt un risināt neatrisinātus uzdevumus, kā arī risināt problēmas, jo īpaši intelektuāla rakstura problēmas. Tāpēc nekad nesakiet Jaunavai kaut ko tādu kā:”Tu uzdod pārāk daudz jautājumus”. Viņa to uztvers kā apvainojumu, un vienkārši atradīs kādu citu, ar kuru var parunāt un apspriest jebkādas tēmas. Turklāt Jaunava var padomāt, ka jums nav nemaz tik ass prāts, ja jūs neinteresē jautājumi par vienu vai otru sarunas priekšmetu.

Šķir nākošo lapu un uzzini atlikušās frāzes

Pievienot komentāru