Pircēji saka, ka Samsung salokāmie viedtālruņi lūzt jau otrajā dienā. Neizdevies produkts…

Daži no jaunajiem Samsung salokāmajiem telefoniem, kas maksā $2000, lūzt jau pēc dažām dienām.

Žurnālisti, kuri saņēmuši jaunos telefonus pirms oficiālās iznākšanas, lai uzrakstītu recenziju, saka, ka Galaxy Fold ekrāns sāk mirgot un kļūst melns, bet pēc tam vispār izslēdzas.

Daudzi atzīstas, ka viņi no ekrāna noņēmuši plāno aizsargplēvi, jo domāja, ka tā nav vajadzīga, lai gan patiesībā to nedrīkst noņemt.

Uz Galaxy Fold iepakojuma minēts sekojošs brīdinājums:

“Galvenais ekrāns ir pārklāts ar īpašu aizsargslāni. Aizsargājošā slāņa noņemšana, kā arī līmvielu izmantošana galvenajā ekrānā, piemēram, aizsargbrilles un uzlīmes, var izraisīt bojājumus.”

Acīm redzot, brīdinājumus neviens nelasa. Bloomberg reportieris Marks Gurmans stāsta, ka viņa telefons sāka strādāt nestabili pēc aizsargplēves noņemšanas, bet pēc tam vispār saplīsa.

“Mana Galaxy Fold ekrāns pilnīgi izjuka un kļuva nelietojams tikai divās dienās,” rakstīja Gourmans savā Twitter vietnē.

https://twitter.com/markgurman/status/1118574467255418880

Tomēr Dīters Bons, The Verge tehnoloģiju tīmekļa vietnes izpilddirektors, apgalvo, ka viņš nav noņēmis aizsargplēvi, bet ekrāns vienalga pārtrauca darbu.

Pēc Bon teiktā, ierīces atloks bija bojāts, kas izraisīja „izkropļojumu” un fizisku pietūkumu, ko varēja sajust ar pirkstu uz ekrāna. Laika gaitā kļuva skaidrs, ka ekrāns drīz vien būs pilnībā nelietojams.

CNBC ziņo arī par gadījumiem, kad tālrunis sāka darboties periodiski, lai gan neviens nebija noņēmis aizsargslāni:

“Atvērtā veidā elastīgā displeja kreisās puses ekrāns, kas ir 7,3 collu liels, pastāvīgi mirgo.”

Tas viss vedina domāt, ka jaunai Galaxy Fold vēl nav gatavs pastāvīgai lietošanai.

Tajā pašā laikā Samsung apgalvo, ka tālrunis veiksmīgi izturējis visas izturības pārbaudes.

Jau sen izziņoto elastīgo tālruni ASV sāks pārdot 26. aprīlī par $ 1980, kas padara to par vienu no dārgākajiem tālruņiem pasaulē … it īpaši, ja tas tik ātri sadalās.

Samsung vēl nav komentējis šīs atsauksmes.

Bet vai tu vēlētos sev šādu ierīci?

avots: dailymail.co.uk

Pievienot komentāru