Spēcīgs ārstniecisks un mitrinošs krēms no pienenēm – tas atjaunos un atdzīvinās pat visnogurušāko un krunkaināko ādu!

Neticami spēcīgais, mitrinošais krēms noderēs visiem ādas tipiem un jebkuram vecumam. Rezultāti pārspēs jūsu gaidas!

Pienenes ir augs, kas nav pārlieku populārs. Ir ļoti liels skaits māju īpašnieku, kas uz tām skatās, kā uz problēmu, jo tās pēkšņi parādās uz viņu ideālā zāliena un dobēs.

Tomēr pēdējā laikā arvien vairāk cilvēki apzinās pieneņu noderīgumu. Pieneņu ziedi ir ēdami un ļoti barojoš, un viņiem ir spēja paaugstināt ādas veselību.

Pienenes lieliski noder rupjas un saplaisājušas ādas sadziedēšanais, apdegumu ārstēšanai un pūtīšu mazināšanai. Ja mēs pienenes lietojam kopā ar dažām citām sastāvdaļām, kas ir labas ādai, piemēram, kokosriekstu eļļa, mēs iegūstam neticam dabīgu mitrinošo krēmu, kas noder visiem ādas tipiem un jebkuram vecumam.

Tiklīdz jūs savāksiet ziedus, atstājiet tos uz paplātes apmēram 3 – 4 stundas, lai tos pamestu kukaiņi. Pēc tam novietojiet tos saulē, un ļaujiet tiem izžūt. Ja tā ir saulaina un karsta diena, tas aizņems ne vairāk par 3 – 4 stundām, lai ziedi kļūstu pilnībā sausi. No otras puses, ja laiks nav pārāk labs, jūs varat izmantot elektrisko žāvētāju, vai arī līdz 50 grādiem uzkarsētu cepeškrāsni.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pagatavot šo krēmu 

COMMENTS

Pievienot komentāru