Uzzini, kādu sodu imigrantam piesprieda Vācijas tiesa par meitenes izvarošanu un nogalināšanu?

Patvēruma meklētājs no Afganistānas tika notiesāts mūža ieslodzījumam par sievietes izvarošanu un slepkavību Vācijā – atgadījums, kas saasināja lietu par bēgļu pieplūdumu valstī.

Afganistānietis Huseins Kavarī atzina, ka uzbrucis studentei Marijai Ladenburgerei 2016. gada 19. oktobrī. Uzbrukums noticis Freiburgas pilsētas dienvidrietumu daļā.

Viņa tika izvarota un žņaugta, taču vēl dzīva, kad atstāta upes krastā, lai noslīktu – tā ziņo tiesnesis. Īpaši traģisku šo stāstu padara fakts, ka Marija brīvajā laikā kā brīvprātīgā devās uz bēgļu centriem strādāt un palīdzēt. Viņa ļoti daudz sava laika veltīja bēgļu jautājumiem un aktīvi iestājās par bēgļu tiesībām.  Viņas tēvs ir augsta Eiropas Komisijas amatpersona.

Kavarī tika apcietināts vien pāris nedēļas vēlāk, kad viņa DNS tests pierādīja viņa vainu.

Brīdī, kad vīrietis tika aizturēts un apcietināts, atklājās, ka viņu jau 2014. gadā notiesāja 10 gadiem cietumā pēc tam, kad viņš mēģinājis nogrūst kādu sievieti no klints. Taču 2015. gadā vīrieti atbrīvoja, sakarā ar pārpildītu cietumu.

Viņš bēga no Austrijas uz Vāciju, kur viņš ieradās bez dokumentiem un apgalvoja, ka esot vien 17 gadus vecs.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu cik patiesībā viņam ir gadu, un ko vēl par šo bēgli izdevās uzzināt (tai skaitā, kā viņš taisnojās tiesā)

Pievienot komentāru