Vāc līdzekļus unikāla teātra projekta atbalstam: tajā piedalās cilvēki ar īpašām vajadzībām

Labdarības organizācija „Motus Vita” sadarbībā ar mākslas platformu STADIA pūļa finansēšanas platformā https://planeta.ru/campaigns/motusvita/ sākusi akciju, lai savāktu līdzekļus teātra projektam, kas ir veltīts cilvēku ar īpašām vajadzībām socializācijai un rehabilitācijai.

“Iekļaujošais teātris ir unikāls mākslas projekts, tā ietvaros uz vienas skatuves darbojas profesionāli aktieri un cilvēki, kuriem ir fiziskās attīstības īpatnības. Mūsu projekta mērķis: iedvesmot cilvēkus, kurus psiholoģiski ir nomocījušas slimības, un parādīt, ka viņiem nav nekādu ierobežojumu. Teātra nodarbības un piedalīšanās īstās, profesionālās izrādēs – tā ir reāla integrācija sabiedrības dzīvē,” stāsta platformas STADIA mākslinieciskais direktors, aktieris, režisors Andrejs Garkavi.

Informācija par biedrību

MOTUS VITA ir sabiedriska organizācija, kas dibināta Rīgā 2009. gadā. Galvenie biedrības mērķi: uzlabot dzīves ilgumu cilvēkiem, kuri slimo ar neiromuskulārām slimībām (NMS), aizstāvēt viņu tiesības un intereses, piedāvāt iespēju komunicēt ar citiem cilvēkiem, kā arī izplatīt informāciju par slimībām, to ārstēšanu, psiholoģiskajām un sociālajām problēmām un iespējām tās pārvarēt. MOTUS VITA ir piešķirts sabiedriskā labuma organizācijas statuss.

Papildu informācija vietnē www.motusvita.lv, kā arī facebook.com/motusvitalv-131028366975786/?fref=ts un www.youtube.com/channel/UC1wvkDGSD8bxoJkTCVt8tCA.

Pievienot komentāru