Vasilisa Volodina: 2018. gada marta horoskops. Aunam, Vērsim, Dvīņiem un Vēzim

Vasilisa Volodina ir viena no Krievijā populārākajām sievietēm astroloģēm. Eksperta ieteikumi astroloģiskajās prognozēs palīdzēs jums pareizi saplānot martā darāmos darbus.

Lai cilvēks varētu dzīvot pēc iespējas laimīgāku dzīvi, veiksme jebkurā dzīves jomā ir pat ļoti svarīga. Taču, pat neskatoties uz to, pilnībā no problēmām izmukt iespējams nav nevienam un nekad. Katra jaunā diena ir kā jauns mūsu izturības līmeņa pārbaudījums, taču, ja jūs kaut kam jau esat gatavi, tad šī problēma neietekmēs jūs tik būtiski, kā tas būtu tad, ja nebūtu sagatavojušies. Kā sacīt jāsaka – ja esi pabrīdināts, tātad esi arī sagatavojies. Optimisms un humora izjūta ir tie atribūti, kas palīdzēs tikt galā ar dzīves nepilnībām. Martā jums šādā veidā būs iespējams pārdzīvot virkni neveiksmju. Tikai neskatieties atpakaļ – tad viss būs vislabākajā kārtībā. Kādēļ tas ir tik svarīgi? Jo martā valdīs divas retrogrādās planētas – Jupiters un Merkurs.

Auns

Pats galvenais, lai jums martā līdzās būtu mīļotais cilvēks. Ja pašlaik esat vieni paši, rodiet mieru un labsajūtu iemīļotākajā hobijā. Ja jums nav arī iemīļotākā hobija, tas nozīmē, ka jums dzīvē steigšus kaut kas jāmaina. Iespējams, ka atrodaties uz nepareizā ceļa, jūs pārvalda negatīvas emocijas vai pat depresija. Ir pienācis laiks palaist vaļā visu lieko. Šī mēneša garumā Saule palīdzēs jums to izdarīt. Tā kļūs ārkārtīgi spēcīga ap 20. martu, kas padarīs mēneša beigas ideālas individuālām vajadzībām un sevis ietveršanu pasaulē.

Jupitera un Merkura retrogrāde jums nav īpaši svarīga, jo šīs planētas neiekļaujas jūsu dzīvē pēc pilnas programmas. Neskatoties uz to, ir pāris lietas, kurām nepieciešams pievērst uzmanību. Sākot ar 23. martu, ņemot vērā Merkura retrogrādi, jūs droši drīkstat “piepušķot” faktus, lai sasniegtu vēlamo. Tas nebūt nenozīmē, ka ar meliem nepieciešams iekarot citu cilvēku uzmanību, vienkārši patiesība var jūs ļoti dārgi izmaksāt. Jupiters ar devīto datumu sāks atkāpties. Tas nozīmē, ka jums vajadzēs sākt priecāties par mazumiņu.

Vērsis

Vēršus Merkura un Jupitera retrogrāde nekādi neietekmēs, jo viņiem nepiemīt pārlieku izteiktas negatīvās vai pozitīvās īpašības. Jupiters nostāsies pret jūsu vēlmi pašapliecināties sabiedrībā, tādēļ nevajag skriet un censties it visā būt uzvarētājam. Labāk ieņemiet vērotāja pozīciju. Merkura atkāpšanās nozīmē, ka jums pienācis laiks pabūt vieniem. Jums attīstīties empātija, tādēļ līdzcietība radīs negatīvu ietekmi uz jūsu garastāvokli un veiksmi.

Šo mēnesi Vērši var uzskatīt par sava veida emocionālo pārveides laiku. Nevajag skriet un iepazīties ar jauniem cilvēkiem, labāk nomierinieties un apdomājiet to, kas jums jau dzīvē ir. Būs Vērši, kas beidzot sapratīs dzīves jēgu un spēs salikt visu notiekošo pa plauktiņiem. Pašlaik tas ir viens no svarīgākajiem aspektiem.

Dvīņi

Iespējams, ka pasaule kļūs jums daudz mazāk saprotama. Dvīņiem nāksies pierādīt sev un apkārtējiem, ka viņi visu dzīvē ir pārdomājuši un izplānojuši, ka viss tiek kontrolēts. Merkurs ar 6. martu kļūs daudz spēcīgāks, tādēļ grūtos brīžos jums palīgā nāks veiksme. No 23. marta planēta kļūs retrogrāda, kas liecina par to, ka jums nepieciešams nostiprināt savas zināšanas. Marta beigas – laiks, kad teorētiskās zināšanas ne ar ko jums vairs nepalīdzēs.

Pievērsiet uzmanību dzīves gudrībai un pieredzei, turklāt ne tikai savējai, bet arī apkārtējo cilvēku. Ieklausieties tuvu cilvēku un draugu ieteikumos, lai neieslīgtu problēmās līdz ausīm. Retrogradais Jupiters Skorpiona zīmē no 9. marta palīdzēs jums gan mīlestībā, gan finansēs. Katrā dzīves jomā jums nepieciešams virzīties uz priekšu. Šis būs laiks, kad jūs virzīsieties uz priekšu un uz augšu.

Vēzis

Jūsu priekšnojautas piepildīsies ar ārkārtīgi lielu precizitāti. Jupitera dēļ jūsu sestā maņa kļūs īpaši spēcīga. Proti, attīstīsies jūsu vēlme ieklausīties savā sirdī, kura jūs reti kad mēdz apmānīt. Retrogradais Merkurs teju nekādi neietekmēs jūsu veiksmi – tas sāks virzīties atpakaļ 23. martā. Tieši ar šo laiku nepieciešams sākt atdot materiālos parādus.

Mīlestībā jums sāksies ne visai veiksmīgs periods. Iespējama krāpšana, greizsirdība un strīdi. Dažiem no jums būs iespējams savaldīties, atstāt aizdomas par partneri sev aiz muguras, bet tik pat daudziem nāksies saskarties pašiem ar savu neatlaidību. Problēmas radīs arī mēneša sākumā esošais vājais Mēnesis, kura dēļ jūsu prioritāšu nostādīšana var nebūt pati precīzākā.

Vasilisa Volodina novēl visiem veiksmīgi tikt galā ar dzīves grūtībām un kļūt daudz gudrākiem. Lai marts parāda jūsu rakstura stiprākās puses!

avots

Pievienot komentāru