Vīrietis nopirka tarantulu, lai pie viņa nenāktu sievas māte. Mērķis attaisno līdzekļus?

“Mīlošais znots” pielietoja ārkārtas mērus, lai kavētu dārgās sievas mātes vizītes. Viņš nopirka tarantulu, lai turētu viņu bailēs.

“Privātums viņiem ir svešs vārds, jo mana sieva nevēlas noteikt robežas. Viņi katru dienu ieradās bez brīdinājuma apmeklēt manu sievu vai spēlēties kopā ar mūsu bērniem. Man šķiet, ka sievas māte dzīvoja kopā ar mums”, raksta vīrietis.

“Jau vairākus mēnešus sievas mātei bija gandrīz sirdslēkme, kad viņa ieraudzīja mazu zirnekli stūrī. Panikas lēkme un viss tam līdzīgais. Arahnofobija, es nodomāju. Tāpēc man radās ideja iegādāties tarantulu, kā līdzekli, lai aizkavētu viņas vizītes. Es nolēmu viņu novietot lielā akvārijā dzīvojamā istabā.”

Sieva nebija pret, nenojaušot par vīra slēptajiem motīviem.

“Tas strādāja kā burvestība. Tētis joprojām nāk, bet māte baidās no tarantula, un vairs neparādās mūsu mājā. Viņa daudzus gadus ignorēja pieklājības noteikumus, tāpēc es nedomāju, ka man bija izvēle. Turklāt tarantuls izrādījās lielisks mājdzīvnieks, ” viņš teica.

Pēc tam viņš jautāja sociālā tīkla lietotājiem, vai viņam vajadzētu atklāt patiesību sievai. Un, lūk, ko viņam atbildēja:

“Esmu pārliecināta, ka viņa zina par savas mātes arahnofobiju, tāpēc arī piekrita šādam pinkainam mājdzīvniekam”, rakstīja viena meitene.

“Protams, viņa arī gribēja atelpu no mātes, bet nevēlējās viņu aizvainot ar savu tiešumu. Tarantuls izglāba jūs abus”, – rakstīja kāds cits.

Bet vai tu spētu dzīvot vienā mājā ar tarantulu?

avots: news24.com

Pievienot komentāru