Ir pelnījusi! Princis Viljams pieprasa sievai princeses titulu, kāds bija viņa mammai

Diāna pēc kāzām ieguva princeses statusu.

Nikolla piebilda, ka Kembridžas hercoga sabiedrisko attiecību komanda centās izdarīt tā, lai attiecībā pret Midltoni tiktu izmantots šis tituls. Tomēr britiem un citu valstu iedzīvotājiem viņa sieva joprojām ir Keita, vai arī Kembridžas hercogiene.

Velsas prinča sabiedrisko attiecību sekretāre Padijs Haversons piedāvāja sabiedrībai veicināt prinča Viljama un princeses Ketrīnas titulu izmantošanu, ziņo Entertainment.

Ir pieņemts, ka tikai sievietēm, kuras ir dzimušas karaliskā ģimenē, ir tiesības saukties par princesi – kā princese Anna, princese Jevgeņija un princese Beatrise. Tas attiecas arī uz prinča Viljama un Keitas vienīgo meitu – četrus gadus veco princesi Šarloti.

LASI VĒL: Mīļas un aizkustinošas Keitas Midltones un prinča Viljama bērnu bildes

Tomēr Viljama un Harija mamma uzreiz kļuva ārkārtīgi populāra, viņu iesvētīja par tautas princesi. Līdz savai šķiršanai no prinča Čārlza, viņa nēsāja titulu Viņas Karaliskā Augstība Diāna, Velsas princese. Lēdija Dī titulu zaudēja 1996. gadā.

Keita Midltone nākotnē var mantot titulu no vīra mirušās mātes. Pēc tam, kad princis Viljams mantos troni, viņa kļūs par karalieni-konsīliju. Daudzi eksperti ir atzīmējuši, ka Ketrīna ir pilnībā gatava sava statusa pārmaiņām.

avots: zhenray.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru