Kāda ir atšķirība starp vienas Zodiaka zīmes sievietēm un vīriešiem?

Svari

Vīrieši: Tādi vīrieši atšķiras ar spēcīgu temperamentu un vēlmi iesākto novest līdz galam. Tās ir nedaudz augstprātīgas personības, kuras sevi uzskata par augstākām un gudrākām, nekā citi, bet cenšas izdarīt tā, lai šī viņu spēja nekad nekļūtu par konflikta iemeslu. Svaru vīrieši cenšas visu sev apkārt līdzsvarot, lai arī paši ir samērē nemierīgas un nelīdzsvarotas personības.

Sievietes: Svaru zīmes vājā dzimuma pārstāvēm temperaments ir mazāk izteikts. Viņas vispār cenšas panākt harmoniju sevī, mazāk uzmanības veltot tam, kas notiek apkārt. Tās ir ārkārtīgi jūtīgas būtnes, kuras tiecas pēc mākslas, un ir gatavas sevi visu veltīt mākslai. Svaru zīmes sievietēm absolūti nav novērojama augstprātība.

Skorpions

Vīrieši: Apņēmīgie un tiešie Skorpionu vīrieši vienmēr runā to, ko domā, un “aizdegas” gluži kā sērkociņš no jebkura nepatīkama vārda. Šie ir darbības cilvēki, kuri atnāk un paņem to, kas viņiem ir vajadzīgs, nepievēršot uzmanību tam, ko par to domā apkārtējie. Turklāt Skorpioni ir samērā nemierīgi cilvēki, kuri mūžīgi par kaut ko pārdzīvo un par kaut ko domā.

Sievietes: šīs zīmes jaunkundzes arī neko neatpaliek apņēmībā, bet šīs būtnes priekšroku dod darboties slepus, ar citu cilvēku rokām. Skorpioniem piemīt neticams pievilkšanas spēks, kas palīdz šīm sievietēm valdīt pār cilvēkiem. Viņas nav tik nemierīgas, kā vīrieši, turklāt ir daudz ļaunatminīgākas, kas nozīmē, ka daudz bīstamākas. Attiecībās šādas sievietes ir uzticamākas un lojālākas, salīdzinājumā ar vīriešiem.

LASI VĒL: 

Brīnišķīgs laiks Dvīņiem un naudas zaudējums Skorpioniem: horoskops jūnijam visām zodiaka zīmēm

Strēlnieks

Vīrieši: Tie ir īsti rikšotāji, kuri nevar savu dzīvi iedomāties bez draugiem un atpūtas labā kompānijā. Strēlnieki ir mīlas pārpilni vīrieši, kuri viegli attiecas pret attiecībām un nav pārāk uzticīgi savam pateiktajam vārdam. Paši savam ārējam izskatam viņi nepievērš īpašu uzmanību, uzsvaru liekot savam dabiskajam šarmam. Tādi vīrieši pa dzīvi virzās viegli, dodot priekšroku nepievērst uzmanību problēmām.

Sievietes: atšķirībā no vīriešiem, šīs zīmes jaunkundzes ir pamatīgākas un ieturētākās. Viņām svarīgas ir ģimenes vērtības, un intrigām un mīlas piedzīvojumiem padodas tikai brīvās Strēlnieku meitenes. Turklāt šīs sievietes cenšas nepārkāpt doto vārdu, par ko apkārtējie viņas arī mīl un ciena. Visbeidzot, tāpat kā citas skaistā dzimuma pārstāves, šīs dāmas strikti seko līdzi savam ārējam izskatam.

Mežāzis

Vīrieši: Noslēgtie un aukstie Mežāža zīmes vīrieši dod priekšroku vienatnei, jo ir pieraduši paļauties tikai un vienīgi uz sevi. Viņi patstāvīgi atrodas domās par nākotni, un tāpēc izskatās norūpējušies un nedaudz saspringti. Tās ir pamatīgas personības, kuras var vadīt kolektīvus un sniegt zināšanas apkārtējiem.

Sievietes: šīs zīmes jaunkundzes ir atvērtākas un komunikablākas, salīdzinājumā ar vīriešiem. Viņās arī ir sava veida atturīgums, bet, pateicoties savam sievišķīgumam, Mežāžu dāmas ir elastīgākas un dzirkstošākas. Viņas nedzenas pēc karjeras augstumiem, bet jebkurā izvēlētā lietā sasniedz profesionālisma virsotnes. Turklāt viņas nav tik nemierīgas, ja salīdzina ar šīs zīmes vīriešiem.

LASI VĒL: 

Brīnišķīgs laiks Dvīņiem un naudas zaudējums Skorpioniem: horoskops jūnijam visām zodiaka zīmēm

Ūdensvīrs

Vīrieši: Ūdensvīra stiprā dzimuma pārstāvji ir patīkamas un sabiedriskas personības. Viņi dod priekšroku bezrūpīgai dzīvei, un necenšas izveidot ģimeni. Viņiem svarīgāki ir draugi, jo īpaši tie, ar kuriem Ūdensvīram ir kopīgas cerības un mērķi. Sasniegt Ūdensvīra stāvokli ir grūti, bet likt viņam strādāt vadības pakļautībā vispār ir neiespējami.

Sievietes: Ūdensvīra zīmes jaunkundzes ir noslēgtākas un ne tik draudzīgas, kā vīrieši. Tajā pašā laikā viņas ir koncentrētas uz ģimeni, un viņas var sastapt strādājam uzņēmuma sastāvā. Tādām sievietēm nav tuvu draudzeņu, jo viņas ļoti slikti satiek ar cilvēkiem. No viņām jūtama lepnība un neatkarība, un tas nozīmē, ka ne katrs vīrietis apņemsies aplidot tādu dāmu.

Zivis

Vīrieši: Ievainojamie un jūtīgie Zivju zīmes pārstāvji bieži šaubās par sevi, un lēmumu pieņemšana viņiem padodas smagi, tā dēļ viņi var pazaudēt savas vīrišķīgās īpašības. Viņiem ir grūti dzīvot bez cilvēka, kurš spēj atbalstīt un parādīt virzienu, kurā attīstīties. Turklāt šiem vīriešiem novērojama tieksme pēc dažāda veida kaitīgajām atkarībām, piemēram, alkohola un nikotīna. Tajā pat laikā viņi atšķiras ar spēcīgu radošo potenciālu.

Sievietes: salīdzinājumā ar vīriešiem, Zivju zīmes jaunkundzes ir rīcībspējīgākas un mazāk atkarīgas no apkārtējiem. Pateicoties dabiskajam šarmam, viņas apbur pretējo dzimumu un vienmēr panāk to, pēc kā tiecas. Atšķirībā no vīriešiem, tādas dāmas nekad nezaudē savu sievišķīgumu. Turklāt skaistā dzimuma pārstāves ir noturīgākas pret dažāda veida atkarībām.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru